Wat een fantastische dag in Vlissingen

Zaterdagmiddag de bus in richting Vlissingen op weg naar Fortis. In de bus gezellig met Wil de 1000 meter schaatsen heren en dames kijken en lekker bijkletsen. Thuis voordat we vertrokken bedacht dat we wellicht via mobiel wel konden streamen en zo de thuisblijvers en vakantiegangers de mogelijkheid geven om de wedstrijden van V2 en 1 te bekijken via YouTube. Gedeeld in de streamappgroep. Direct kwamen Jan Jaap en Rick met ideeën hoe dit het beste te doen via mobiel. In de bus ook nog even live een test gedaan, alvorens dit in de hal te testen en te bekijken of de verbinding en de snelheid goed genoeg zijn om een uitzending te maken.

Eenmaal aangekomen in Vlissingen even de hal bekijken waar het beste te gaan zitten om een mooi overzicht van de hal te hebben om te filmen. Daarna even lekker wandelen richting de haven om een broodje onderweg te eten. Daarna snel naar de hal om de verbinding te leggen voor de wedstrijden. Om half 7 begon de avond van V2 tegen Fortis V2. Het bleek een wedstrijd vol strijd en fysiek, die niet vanzelf ging. We kregen het niet cadeau, maar aan het eind van de 2e helft liepen we gelukkig toch wat uit naar een mooie overwinning van 11-15. Na deze wedstrijd even de armen wat lucht geven en op naar het slotstuk.

Om 20:00 uur begon V1 aan hun wedstrijd en al snel zagen we dat V1 de korf beter kon vinden dan hun tegenstander Fortis. Met de rust was er een gaatje geslagen. Na rust liepen we al snel verder weg, zodat er een definitief gat ontstond. Zo werd de eindstand 14-26 bereikt en kon het feest beginnen. Wat mij de hele dag al opviel , is dat de jeugd die meeging lekker hun gang ging en het super naar hun zin hadden. Supporters dus bedankt voor jullie aanwezigheid. Ook de mensen die op eigen gelegenheid naar de hal kwamen. Fortis supporters waren jaloers op het geluid wat uit de box kwam en de sfeer die wij creëerden. Maar zij hadden een DJ in de hal en die ging los na de wedstrijd. Rond half 11 in de avond, stapten we de bus weer in en daar ging het feest vrolijk verder. Wat een fantastische dag was het geweest. Hier schrijft een trotse voorzitter vanwege de prestaties van de selectie.

Trots vanwege het feit dat het zo’n leuke spontane groep is, die fantastisch met elkaar omgaan. Trots hoe ook de betrokkenheid van de supporters is en met velen mee waren gereisd naar Vlissingen. Als laatste trots als vader om je dochter te zien debuteren in V2 en V1. Dank aan een ieder die deze dag zo mooi en succesvol hebben gemaakt. Zo na de vakantie periode allen weer een mooie start van deze week gewenst en tot a.s zaterdag bij Vreeloo waarbij Valto aantreedt tegen Vriendenschaar.

Met sportieve groet;

Marco Stolze

06-30728817

voorzitter@ckv-valto.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.