Inhaal- en vakantieweekend (2)

Einde van de voorjaarsvakantie, tweede inhaal- en vakantieweekend dus. En wat voor een weekend!

Voor de selectie een 4-punten-weekend, zoals we ze vaker gezien hebben. Maar deze was in Vlissingen, Zeeland en dus met de bus inclusief spelers, staf en support. Waarschijnlijk mede daardoor twee fijne overwinningen. En zelfs op vakantie en thuis voor de buis kon men meegenieten dankzij de vaste hand van de voorzitter. Lees het verslag nog even na van Arno, aanrader!

Ook de E1 en de B3 wisten te winnen, helaas voor V6, V7 en C5 was het een minder weekend met een verloren wedstrijd. Op naar volgende week dan maar, met een nieuwe ronde en dus nieuwe kansen!

Tenslotte wil ik nog de mogelijkheid van Fit&Fun onder de aandacht brengen. Eén keer in de week sportief bezig zijn, met een stukje Fit en een stukje Fun. Zeg maar combifit. Of bootcamp. Of work hard, play hard. Noem het zoals je wilt. Wat het inhoudt? Iedere maandag van 19.30 tot 20.30 uur, onder begeleiding (onder andere AdFysio), eerst een half uur core stability oefeningen. Buikspieren. Rug. Benen. Billen. En een beetje conditie, want het gaat in hoog tempo. Daarna een half uur fun, spel, geen korfbal (althans bijna niet), maar van alles en nog wat. Als we maar bewegen, conditie opbouwen, strijd. Lijkt het je wat? Meld je dan aan! Voor spelende leden is het gratis, voor ieder ander nog geen 100 euro per seizoen. Aanmelden kan via fitfun@ckv-valto.nl.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.