Wat een geluk

20161003-stukje-voorzitter

Er zijn al veel momenten geweest waarop ik over onze sponsors heb geschreven, hoe blij we zijn met de bijdrage die ze leveren aan onze korfbalvereniging en daarmee aan de sportbeleving van onze leden en indirect ook het participatiepercentage van vooral jeugd, maar ook volwassenen in De Lier en omstreken. De reden waarom ik er nu weer over schrijf laat zich makkelijk raden. Afgelopen zaterdag waren alle sponsors uitgenodigd om te horen en te zien wat we met onze club allemaal doen en bereiken.

Zo konden ze met eigen ogen aanschouwen dat er twee mooie dug-outs op het veld stonden, de zes prachtige vlaggenmasten met vlag die prijkten op de kop van het veld en het speeltoestel dat afgelopen vrijdag was gemonteerd en waarop volgende week gespeeld mag worden! Zonder sponsors en donateurs van buiten, maar ook van binnen de vereniging was dat allemaal niet haalbaar geweest. Maar ook zeker niet zonder onze sponsorcommissie, met hulp van de kluscommissie. Het zijn teveel namen om op te noemen, maar jullie kennen ze vast allemaal. Namens de gehele vereniging wil ik jullie ook enorm bedanken voor je inzet. We hebben er met vereende krachten aan gewerkt en het is gelukt!

De middag liep op zijn einde, maar de dag was nog niet voorbij, het was tijd voor een heuse loterij! Wederom een mooi initiatief van een aantal leden die de derde helft van deze zonovergoten 1 oktober geweldig hebben georganiseerd. Een aaneenschakeling van prijzen was het resultaat, aan elkaar gepraat door Wouter en Michiel. Ik heb het idee dat iedereen met een prijs naar huis is gegaan, de één met wat meer dan de ander. Ik mocht zelf ook een prijs ophalen, een fijne orchidee. Totdat Sandra met een tegoedbon voor een meter bier langskwam en wilde ruilen … tja, daar zeg je geen nee tegen. Wat een geluk! Met een goed gevoel en een heerlijke dagschotel begon de avond.

Een avond waarop Dennis de loterij nog even dunnetjes overdeed, geheel in eigen stijl, met GJ als rad van avontuur. De prijzen varieerden van bloemen tot campers en hypotheken. Ook mijn tegoedbon voor een meter bier ging van de hand. De drie strafworp-missers van de dag hadden hem harder nodig dan ik. En zo eindigde weer een leuke zaterdag, waarbij de avond net zo mooi was als de ochtend en middag. Waarbij het in de derde helft net zo genieten was als de eerste en tweede helft. En waarbij de vereniging zich met de nieuwe aanwinsten, een mooie opbrengst vanuit de loterij en een super feestelijke dag weer van zijn beste kant heeft laten zien.

Wat een geluk! 

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.