Wat een genot

Wat een genot om weer 100% voor je vereniging te kunnen geven als voorzitter. Te zien dat er van alles wordt georganiseerd en dat de trainingen en ook wedstrijden weer zijn gestart. Een start van een nieuw seizoen, waarin ook nog de nodige onzekerheden zullen zijn met betrekking tot corona.

Helaas weten we nu nog niet waar mogelijk een tweede golf toe zal gaan leiden binnen de korfbalsport. Wat we wel weten is dat wij als leden en familie binnen Valto er alles aan moeten doen, om mogelijke gevallen van corona buiten de club te houden en ons ook zeker aan de regels zullen moeten gaan houden. Afgelopen week hebben wij met een aantal leden gekeken en bepaald hoe wij Valto coronaproof proberen te houden.

Natuurlijk valt dit niet mee, maar wij verwachten van iedereen dan ook wel medewerking. Helaas kunnen er met de nieuwe regelgeving slechts 18 personen tegelijk in de kantine zijn, dus eenieder die drank gehaald heeft dient via de zijkant de kantine te verlaten zodat de volgende aan de beurt is. Tevens hetzelfde wat betreft toiletbezoek, ga via de branddeur weer naar buiten. Helaas hebben we ook al ondervonden dat de leden dit ontzettend lastig vinden en dus was het afgelopen donderdag na de training te druk in de villa alsmede ook gisterenavond. Dit willen en moeten we voorkomen alvorens iemand de kantine moet gaan sluiten vanwege het overtreden van deze regels.

Wij verwachten dan ook de medewerking van jullie allen. Wij, de leden zijn één grote familie, laten we dit dan ook met zijn allen goed oppakken en naleven, zodat we geen sluitingen en/of covid19 besmettingen gaan krijgen binnen onze vereniging.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.