Westlandse euforie

Wat heb ik genoten vorige week dinsdag! En velen met mij, in de zaal, maar ook thuis op de bank. De volledige organisatietrein was in gang gezet. Een week voor de halve finalewedstrijd tegen KCC/SO natural zijn we begonnen met de voorbereidingen, het draaiboek, de communicatie en alles wat daar omheen hoort. De selectie deed op haar beurt de eigen, sportieve voorbereiding en alles kwam die avond bij elkaar.

De zaal zat vol (op het toppunt meer dan 350 bezoekers), de live stream liep vol (op het toppunt meer dan 190 kijkers) en alles was tot in de puntjes geregeld. De tribunes, de borden langs de kant, de speaker, het ontvangst … werkelijk niets was aan het toeval overgelaten. Het kon dan ook niet mis gaan. Zowel ONDO D1 als VALTO 1 wist de halve finale te winnen, het maakte een Westlands feestje completer dan ooit. Iedereen die heeft meegeholpen deze stunt mogelijk te maken, ontzettend bedankt!

Dat we goed zijn in organiseren en innoveren laten we continu zien. Zo ook de komende tijd weer met de potgrondactie. Vorig jaar als nieuwe actie gestart, dit jaar opnieuw uit de startblokken. De organisatie heeft goed gekeken naar de verbeterpunten van vorig jaar en heeft die stuk voor stuk doorgevoerd. Daarnaast kan er nu ook online betaald worden, hoeveel vooruitgang wil je nog meer? Een geweldige kans dus weer, om niet alleen je voor- en achtertuin te voorzien van de beste kwaliteit potgrond en tuinaarde, maar ook de clubkas van de vereniging vooruit te helpen!

Alles bij elkaar dus een mooi stukje Westlandse euforie. Investeren in potgrond en tuinaarde, betekent een groeiende en bloeiende tuin in de loop van het jaar. Eigenlijk vergelijkbaar met een sportclub, investeren in faciliteiten betekent een groeiende en bloeiende vereniging in de toekomst. Laten we kijken of we dat meer dan waar kunnen maken, door in de finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup te gaan winnen. En natuurlijk hopen we dat voor onze Westlandse vrienden van ONDO ook. Als dat eens zou lukken … ik ga alvast op zoek naar de overtreffende trap van euforie.

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.