12 feb: Trainers & Coaches bijeenkomst m.m.v. Kees Vlietstra

Op vrijdag 12 februari is er weer een trainers- en coachesbijeenkomst. Vorige keer hebben we in de Villa een theorieavond gehad m.m.v. Kees Vlietstra. We hebben toen gekeken of we een visie kunnen bepalen: ‘Wat willen we, waar willen we naartoe en uiteraard; hoe?’ Het ging hierbij voornamelijk om de jeugd en de trainingen die daarbij horen, maar ook om de trainers en coaches die de trainingen geven en bij de wedstrijden aanwezig zijn.

We hebben hier na de vorige avond o.a. met de drie KT3 cursisten (Rianne Kok, Petra Dijkstra en Frank de Rijcke) over gesproken en we hebben bekeken wat we met VALTO kunnen en willen. We willen tijdens deze nieuwe bijeenkomst graag uitleg geven over onze toekomstplannen en hierover met elkaar van gedachten wisselen.

Kees zal weer aanwezig zijn en hij zal in de hal een D-training verzorgen. De avond zal in de sporthal (hal 1) gehouden worden en start om 19.00 uur. We hopen dat alle coaches en trainers aanwezig kunnen zijn. Als je niet kunt, wil je je dan afmelden?

(Overige leden zijn uiteraard ook welkom.)

Tot de 12e !

Namens de TC,
Johan van der Meer
cooAenB@ckv-valto.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.