De Lierweek, Massa maakt Kassa

Tijdens de Lierweek houdt het Oranje Comité De Lier een actie voor de Lierse sportverenigingen die hun inkomsten drastisch hebben zien dalen. Voor dit doel is massamaaktkassa.nl in het leven geroepen. Het idee is om met vele kleine bijdragen, toch een leuk bedrag op te halen voor ons mooie verenigingsleven. De opbrengst van alle verkochte tickets voor de Lier week zal verdeeld worden onder de Lierse sportverenigingen die een rol hebben bij De Lierweek. Doneren is ook mogelijk door het doen van een kleine donatie via dezelfde website.

Hoe kan Valto dan financieel gesteund worden met het initiatief van het Oranje Comité? Dit jaar zal er ook weer de eendjes race georganiseerd worden en dat zal letterlijk de sleutel zijn voor Valto. Hoe meer eendjes er verkocht worden hoe meer Valto overhoudt van alle opbrengsten van De Lierweek! Eendjes kopen kan via deze link. Vergeet niet om in het ‘bedrijfsnaam’ veld Valto in te vullen! Zonder die notitie weet het OC niet dat met de aankoop van dit eendje jij Valto wilt steunen.

Deel dus vooral dit bericht op facebook, twitter of instagram, stuur het door naar je familie en zorg dat die gele eendjes oranje zwart gekleurd de Lee in gaan!

Tijdens deze alternatieve feestweek zijn er ook vrijwilligers nodig vanuit de verenigingen. Ook dat helpt deze week een feest te maken en iets waarin Valto goed is. Wil je een ochtend of avond achter de bar staan? Of helpen bij kinderactiviteiten, geef je dan op via onze eigen site.