Scorebord op veld 2 – mogelijk gemaakt door het Witte Diner!

Valto heeft nu al enkele malen het grote Eetcafé de Witte sponsordiner georganiseerd om grote investeringen mogelijk te maken. Een van de laatste keren, in een tijdperk zonder Corona, hebben we met een hoop mensen gezellig kunnen eten bij De Witte in De Lier! Het doel van deze avond: een mooie bijdrage bij elkaar eten en drinken voor een nieuw digitaal scorebord op veld 2. 

Dat is hartstikke gelukt en in de stille weken in deze Corona periode heeft het klusteam het scorebord geplaatst. Het bord is verankerd met beton én volledig ‘off-the-grid’ door het toepassen van een zonnepaneel voor (extra) stroomvoorziening. Dank naar WD Solar voor de sponsoring en het klusteam voor jullie harde werk! 

Laten we hopen dat we in de nabije toekomst weer zo’n mooi en gezellig Witte diner kunnen laten organiseren door de sponsorcommissie. Met kleine stapjes maken we ons complex op deze manier een stukje mooier én groener en dat door Valto leden & friends en Eetcafé De Witte, namens het bestuur nogmaals bedankt! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.