Ambities en invulling daarvan

Ambitie is een lastig woord. Mensen vinden het lastig om ambities uit te spreken. Wordt dat als arrogant ervaren? En wat als je je ambities niet (direct) waarmaakt? Ben je dan een loser?

Valto heeft ook ambities. Onze ambitie is om een fijne club te blijven waar mensen graag komen. En dat lukt. We ontvangen regelmatig feedback van spelers en nieuwe leden dat het bij ons echt gezellig is, maar ook een goed sociaal klimaat. Ouders laten hun kinderen met vertrouwen bij Valto spelen.

Valto heeft ook sportieve ambities. Niet sky-high, maar wel stevig. Zo hebben we ons bijvoorbeeld voorgenomen om met Valto 1 dit jaar bij de bovenste 3 te eindigen. Voor een ploeg die in het veld pas 1 jaar speelt in de eerste klasse is dat best stevig. Maar wellicht niet onhaalbaar. Kijkt u op www.ckv-valto.nl wel eens op competitie->standen? Dan ziet u dat die kans best aanwezig is (understatement). Maar kijk ook eens verder. Onze A1 bovenaan in 1e klasse. Onze B1 bovenaan in 1e klasse. En deze kinders gaan over een paar weken respectievelijk overgangs- en hoofdklasse spelen. Kortom: ook met onze sportieve ambities gaat het goed.

Op maandag 13 oktober is de jaarvergadering. Dan vertellen we u hoe het staat met onze ambities. Zorg dat je er bij bent. Jij maakt tenslotte deel uit van die ambities!

Groetjes, de TC

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.