Uitnodiging officiële opening verbouwde Villa VALTO (update)

Beste VALTO-leden, ouders/verzorgers en andere familieleden,

Afgelopen jaar heeft VALTO hard gewerkt aan de uitbereiding van de Villa. We zijn aan het groeien en daardoor was er behoefte aan meer ruimte. Inmiddels hebben jullie kunnen zien dat er in de kantine een aantal prachtige ruimtes zijn bijgekomen waar we al fijn gebruik van maken, zoals de professionele EHBO-ruimte, een bespreek- en vergaderkamer, een ruime berging, het mooie en handige tassenrek en een ruimer ballenhok.

De aanbouw hebben we niet kunnen realiseren zonder de inzet van leden, vrijwilligers en sponsors die onze vereniging steunen. We zijn super trots op het resultaat en willen dat graag aan jullie laten zien, samen met iedereen die geholpen heeft. Daarom is er een officiële opening van de verbouwde Villa VALTO en jullie zijn allemaal uitgenodigd!

De feestelijke opening van Villa VALTO 2.0 vindt plaats op 11 oktober 2014 vanaf 15:00 uur. Zet deze datum dus vast in je agenda!

Het programma is als volgt:

15.00 uur
15.30 uur
17.15 uur
18.00 uur
20.30 uur
 
Ontvangst
Wedstrijd VALTO 1 – Korbatjo 1
Officieel moment: opening Villa VALTO 2.0
Eten (dagmenu voor aantrekkelijke prijs)
Feestje
 

Het beloofd een leuke middag en avond te worden. VALTO 1 en A1 spelen thuis, er is een officieel moment van opening en voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, waardoor zij zich ook prima zullen vermaken.

We hopen dat we dit moment met veel leden kunnen vieren!

Namens het bestuur,
Hans Ridder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.