Belangrijk: Trainingspakken weer beschikbaar!

Een aantal weken geleden stond in de Bijblijver dat na enige vertraging (leveringsproblemen China en het niet beschikbaar zijn van een trainingspakkenlijn) de trainingspakken halverwege oktober beschikbaar zouden zijn. Iets later dan toen vermeld, kunnen we nu zeggen: De trainingspakken zijn inmiddels te bestellen! Dit kan via de verenigingsshop van Korfbalshop, link: https://www.korfbalshop.nl/clubshops/ckv-valto. De pakken zijn per direct leverbaar. Let op: De broeken kunnen wat groot uitvallen. Het advies is dan ook om een maat kleiner te bestellen.

Een aantal zaken zijn hierbij nog van belang:

Allereerst is het van belang te melden dat het een nieuwe ‘lijn’ trainingspakken betreft. Sommige details verschillen daardoor van de huidige (bestaande) trainingspakken. Dit komt doordat wij als Valto afhankelijk zijn van hetgeen ADIDAS aanbiedt. Hieronder vind je afbeeldingen hoe de nieuwe lijn pakken eruitzien.

Daarnaast moet je bij aankoop van een trainingspak opletten dat je de juiste lijn trainingspak

selecteert. Zowel de huidige als de nieuwe lijn trainingspakken staan nu namelijk op onze clubpagina. De nieuwe lijn trainingspakken staan onderaan de pagina en zien eruit als bovenstaande afbeeldingen. De huidige pakken staan ook nog op de pagina, omdat hier nog enkele maten van beschikbaar zijn. Deze worden momenteel met korting aangeboden.

Ten slotte is het belangrijk te noemen dat ons kledingcontract met ADIDAS aan het eind van dit jaar afloopt. Op kort termijn gaat er onderzocht worden welk nieuw contract we aangaan. Ondanks dat we veel positieve geluiden horen over ADIDAS, is het niet gegarandeerd dat we wederom een contract afsluiten met ADIDAS. Dit zou dus kunnen betekenen dat er volgend jaar wederom een nieuwe trainingspakkenlijn beschikbaar komt van een ander merk (of van ADIDAS).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.