Eric Geijtenbeek stopt als trainer/coach Valto 1

Aan het einde van dit seizoen vertrekt Eric Geijtenbeek bij CKV Valto. Daarmee komt er na twee seizoenen een einde aan de samenwerking waarin hij als trainer/coach verantwoordelijk was voor het eerste team. Persoonlijke omstandigheden hebben hem ertoe doen besluiten het trainen/coachen dichter bij huis (Houten) te zoeken.

De korfbalvereniging uit De Lier is onder leiding van Geijtenbeek in de zaal gepromoveerd van de eerste klasse naar de overgangsklasse en start daar aankomende zaterdag, thuis in De Lier met haar eerste wedstrijd. Op het veld staat Valto momenteel derde in de overgangsklasse.

“Het is een pijnlijke beslissing geweest, omdat ik voor mijn gevoel nog niet klaar ben met het werken met deze jonge talentvolle groep en bij deze mooie ambitieuze club. Wie weet kruisen onze wegen elkaar weer in de toekomst.”, aldus Eric Geijtenbeek

Bestuurslid Technische Zaken Jan Jaap Elenbaas: “Met Eric zijn we een andere weg ingeslagen, naar meer volwassen korfbal. Iets dat we vanuit onze ambities graag zien. Hij heeft de jonge selectie daarmee op weg geholpen en samen hebben ze een nieuwe mijlpaal toegevoegd aan de historie van de club. Valto speelt nu zowel op het veld als in de zaal overgangsklasse. De volgende stap zal zijn om binnen die competities bovenin mee te draaien en omhoog te blijven kijken.”

Met het vertrek van Geijtenbeek is Valto op zoek naar een nieuwe trainer/coach die met zijn of haar kwaliteiten de ambities van de club verder kan waarmaken. Valto hoopt daarmee de staf voor volgend seizoen, bestaande uit assistent-coach, teammanager, verzorger en videoanalist, weer compleet te maken.

CKV Valto is een ambitieuze korfbalvereniging uit De Lier met meer dan 400 leden. Valto 1 komt zowel op het veld als in de zaal uit in de overgangsklasse. Dit is mede mogelijk door de brede selectie waar zij uit kan putten en de jeugd die een goede jeugdopleiding ontvangt.

Foto: Mieke van Leeuwen
Portret: Studio Lien

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.