Estafette: beat Arco run

Doe mee met de estafette en versla de tijd van Arco!

Zaterdag 5 juni om 11.05 u. klinkt het startschot. Alle startlopers van de deelnemende teams beginnen dan voor hun loop van 2,5 km. Dus totaal loopt een team 10 km. Arco heeft alleen deze afstand gelopen en heeft beloofd hard genoeg te gaan maar niet op zijn hardst. We willen wel een reeele kans bieden om deze t10 km tijd te verslaan.
Vanwege Corona beperken we het aantal teams tot max. 20 dus schrijf je als team snel in.

Spelregels:

  • Het liefst zien we teams van 4 personen maar lukt het je niet om er 4 bij elkaar te krijgen dan kan je ook met 2 of 3 nog inschrijven. Iemand loopt dan wel extra ;-)
  • Als team bepaal jezelf de volgorde van de lopers. In plaats van het klassieke stokje gaat er een lintje mee dat je in het startvak overgeeft aan de volgende loper
  • We gebruiken de moderne hulpmiddelen. Dit is de gratis app STRAVA. Hiermee registreer je je route en de tijd.
  • Vooraf  installeer je Strava en meld je hier op aan. Dus tijdens het lopen neem je je telefoon of smartwatch mee. Als team bepaal jezelf wat handig is.
  • Op Strava is een besloten groep Valto. Hier maakt iedere loper deel van uit. Zo kan je zelf, de anderen en de wedstrijdleiding zien hoe je gelopen hebt en met welke tijd

Let op: we stimuleren om te lopen. Niet iedereen zal in de buurt kunnen komen van Arco’s tijd! Het is gewoon leuk om als team mee te doen dus loop je wat minder snel, schrijf je gewoon in en doe mee!

Nog vragen mail naar peter.de.rijcke@ckv-valto.nl of stuur een whatsappje naar +316 43174043.

Mede namens Arco: succes!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.