Sportieve avond voor deelnemers korfbalclinic

Op vrijdagavond 1 november 2019 heeft CKV Valto in samenwerking met Stichting Myosotis Westland een korfbalclinic voor mensen met een verstandelijke beperking georganiseerd. Een groep van maar liefst 50 deelnemers uit het Westland kwam naar sportcentrum Vreeloo voor de sportieve avond. Een divers geheel waar door verschillende deelnemers voor het eerst kennis gemaakt werd met korfbal, met daarnaast een groep geoefende korfballers uit de G-teams van CKV Dijkvogels en CKV ONDO.

De deelnemers werden gedurende verschillende spelvormen begeleid door spelers uit Valto 1, 2 en 3. Na een goede warming-up werd er tijd besteed aan het leren schieten, waarna al snel het ene na het andere doelpunt gescoord werd. Met veel plezier en enthousiasme werd er getraind, waardoor de pauze met een drankje en wat lekkers erg welkom was. Vol energie kon deel twee van de avond verder gaan. Een spannende wedstrijd tussen de deelnemers en de begeleiders gold als afsluiting van de clinic. De deelnemers konden zich de winnaars van de avond noemen, nadat zij van de begeleiders wonnen.

Deelnemers, begeleiders en organisatie vanuit Stichting Myosotis en CKV Valto, bedankt voor jullie enthousiasme! We kijken terug op een leuke en sportieve clinic!

Foto: Mieke van Leeuwen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.