Ga mee met de bus en steun Valto 2 (en A1 en 1)

Valto 2 heeft nog één keer dit seizoen jullie steun ontzettend hard nodig. De wedstrijd tegen Albatros 2 beslist wie er kampioen wordt en gaat dus uitmaken wie er gaat promoveren naar de reserve overgangsklasse. Dit zou (net als Valto 1 vorig seizoen op het veld) een unieke gebeurtenis zijn!

Dus schraap je keel, kleur jezelf oranje en ga mee om ze te steunen. Eerder is al gebleken dat de supporters enorm belangrijk zijn geweest, dus we laten Valto 2 niet in de steek! De bus rijdt zaterdag 10 maart om 15.00 uur weg en zet koers naar de hal waar Albatros speelt, de Develsteinhal in Zwijndrecht. Rond 20.00 uur zal de bus weer huiswaarts gaan. 

Omdat Valto A1 en Valto 1 er ook spelen, gaan we die wedstrijden ook kijken en moedigen we ze aan. Valto A1 speelt er voor en Valto 1 er na. Bij terugkomt is er een feest in de Villa. Dus zorg dat je je afspraken hebt afgezegd en je oppas hebt geregeld!

De Kwibus-buskaartjes kosten € 10,00 te voldoen bij bestelling in de webshop. Wees er snel bij! Kom vooral in het oranje en neem je supporterssjaal mee. Heb je die niet? Bestel die dan mee voor € 7,50. Het wordt een spannende, maar ook gezellige middag/avond met als het aan ons ligt een heel groot feest!

Met vriendelijke groeten,
Valto 2, A1, 1 en staf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.