Gezocht: Creatieve bestuurder (m/v)

Voor ons bestuur zijn we op zoek naar een nieuw lid met Marketing & PR in de portefeuille, zoals dat zo mooi wordt genoemd. Rosanne heeft na een meer dan verdienstelijke termijn aangegeven dat ze meer tijd wil besteden aan haar bloeiende onderneming en dat kunnen we volledig begrijpen. Ze laat echter wel een lege stoel achter, die we graag weer gevuld zien. Want, ieder bestuurslid is belangrijk en heeft zo zijn of haar eigen gebied.

Wat doe je dan als bestuurslid Marketing & PR hoor ik je denken. Kort gezegd het volgende.

  • Je zorgt dat alle communicatie goed verloopt, van persberichten tot social media, maar ook de interne communicatie. Dit voer je zo min mogelijk zelf uit, maar zorgt dat de mensen die dit doen, het goed kunnen doen.
  • Je zorgt voor de sponsoring en acties die vanuit de club worden georganiseerd. De uitvoering hiervan ligt voornamelijk bij de sponsorcommissie, maar je bent goed op de hoogte en zorgt dat deze commissie goed kan functioneren en weet waar de prioriteiten liggen.
  • Je zorgt er voor dat alle jeugdactiviteiten kunnen worden georganiseerd, maar ook de einddag, het jeugdkamp en het trainingsweekend. Ook hier zijn weer aparte commissies voor.
  • Je zorgt er voor dat zoveel mogelijk mensen Valto zó leuk vinden, dat ze meteen lid willen worden. Hiervoor zijn onder andere de AdFysio Giga Kangoeroedag, het Priva Schoolkorfbaltoernooi en de Sportmarathon voor en ook daar zijn het weer de leden die deze evenementen organiseren.

Je doet dus eigenlijk niet zo veel … nou ja, zo weinig mogelijk in de uitvoering dan. Dat is het doel. Soms is het leuk om juist wél zelf mee te doen en vooral mee te denken. Vanuit het beleid van Valto op jouw terrein. Maar ook als bestuurslid over de andere onderwerpen die binnen de vereniging spelen. Je vergadert één keer per maand met het bestuur en zo af en toe zit je bij andere besprekingen met de commissies die je onder je hoede hebt.

Wat je er voor terug krijgt? Dat is meer dan marktconform. De beloning bestaat uit een ontzettend leuke en leerzame tijd. Een kijkje achter de schermen van een groeiende en bloeiende vereniging. Een mooie vermelding op je CV, veel energie en vier andere enthousiaste bestuursleden. Kortom, een fantastische tijd bij dé sportvereniging van het Westland!

Lijkt het je leuk om eens wat verder te praten over deze functie of ken je iemand waarvan je denkt dat het wel iets voor hem of haar is? Laat het ons dan weten. Schiet Rosanne even aan of één van de andere bestuursleden en vraag ons het hemd van het lijf.

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.