Week van de Scheidsrechter 2016

Van 1 tot en met 9 oktober 2016 vindt de Week van de Scheidsrechter plaats. Een mooie gelegenheid om tijdens die week alle korfbalscheidsrechters in het zonnetje te zetten.

Geef de jeugd-, verenigings- en KNKV-scheidsrechters een extra blijk van waardering voor hun inzet en inspanningen door ze bijvoorbeeld een kleine attentie aan te bieden namens de vereniging of het thuisspelende team. Of nodig ze uit voor een drankje na de wedstrijd. Er zijn natuurlijk legio mogelijkheden om ze te bedanken voor het fluiten van de wedstrijden. Kijk eens op onze website voor inspiratie.

Wil jouw vereniging één van jullie verenigingsscheidsrechters extra verrassen? Nomineer hem of haar dan voor een topkorfbaldag tijdens de Korfbal Challenge! Negen winnende scheidsrechters mogen een dag meelopen met een topscheidsrechter (voorbereiding op de wedstrijd, wedstrijd bekijken, de nabespreking bijwonen) en maken alles van dichtbij mee. Zie knkv.nl voor meer informatie of om direct iemand te nomineren.
Let wel: nomineren kan tot en met zondag 11 september.

WIN!
Verenigingen met een goedwerkend arbitragebeleid zijn meestal de verenigingen met de meest tevreden scheidsrechters. Hoe hebben zij dat echter voor elkaar gekregen? Hoe zorgen zij ervoor dat in hun vereniging de scheidsrechters haast in de rij staan om te mogen fluiten?
Jouw vereniging heeft vast ideeën over hoe de arbitrage verbeterd zou kunnen worden en wat kan helpen het een beter imago te geven. Deel die ideeën met ons en maak kans op een clinic van een Korfbal League-scheidsrechter, voor de scheidsrechters van jullie vereniging! De drie winnende verenigingen worden bekendgemaakt tijdens de Week van de Scheidsrechter.
Deelnemen kan tot en met zondag 11 september via deze link.

Tot slot
Inspireer anderen en laat zien wat jullie in de voorbereidingen en tijdens de Week van de Scheidsrechter doen! Gebruik #scheidsbedankt in je berichten op twitter en facebook om jullie initiatief te delen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.