In beweging blijven in deze korfballoze periode? AdFysio helpt je op weg!

Het korfbalseizoen ligt helaas al enige tijd stil en zoals het er nu uitziet zal het ook nog wel even gaan duren voor we samen weer op een korfbalveld staan. Om ervoor te zorgen dat de leden van CKV VALTO in deze korfbal-loze periode toch in beweging kunnen blijven en hopelijk topfit weer op het veld verschijnen heeft AdFysio, als partner van CKV VALTO, enkele work-outs ontwikkeld! Ook bestaat de mogelijkheid om een hardloopschema op maat te ontvangen, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau aan de slag kan.

Home work-out

Deze work-out (= trainingsprogramma) is speciaal gericht op basiskracht en is thuis of in een nabijgelegen park uit te voeren. Houd hierbij uiteraard wel rekening met de 1,5 m afstand!
Via deze link is de uitleg van alle oefeningen te vinden met daarbij ook een plaatje ter verduidelijking. Het is natuurlijk mogelijk om de work-out stap voor stap op te bouwen. Kies er bijvoorbeeld voor om het aantal oefeningen of het aantal herhalingen per oefening iedere training te verhogen!

Hardloopschema

Ook bestaat de mogelijkheid om een op maat gemaakt hardloopschema te ontvangen. Neem hiervoor contact op met AdFysio via mauricevanveldhooven@adfysio.nl.

Om een passend schema te maken is het belangrijk om de volgende informatie in de mail op te nemen:

  • Naam en leeftijd
  • Hoelang heb je ooit achter elkaar hardgelopen (in tijd)?
  • Als je in het verleden deelgenomen hebt aan een wedstrijd, hoeveel km was dit en wat was je tijd?
  • Wat is je doel met hardlopen? Denk hierbij aan in beweging blijven, fitter worden en/of deelname aan wedstrijden.

Blessure? Telefonisch consult!

Stel je krijgt van de work-out, het hardlopen of juist van het niets doen een blessure. Last van je rug, je gaat door je enkel, noem het op. Dan is AdFysio, Centrum voor Fysiotherapie en Beweging ook direct voor je bereikbaar via het Sportspreekuur. Deze vinden dagelijks plaats. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje te sturen naar info@adfysio.nl en natuurlijk erbij vermelden waar je last van hebt. Er wordt dan telefonisch contact opgenomen om je klacht of blessure te bespreken en ervoor te zorgen dat je hier dan ook weer zo snel mogelijk van af bent.
We hopen dat veel leden van CKV VALTO aan de slag gaan met de work-out en hardloopschema, zodat we, als het moment daar is, weer fanatiek aan de slag kunnen op het sportveld!

ADFYSIO GAAT WEER OPEN per 4 mei a.s. uiteraard met de nodige maatregelen/aanpassingen vanuit RIVM. De reguliere zorg zal weer worden opgestart binnen ons Sportmedisch Centrum aan de Hoofdstraat. Iedereen kan vanaf dat moment weer terecht voor de diverse vormen van Fysiotherapie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.