Korfballen bij Valto in de Corona crisis – mogelijk vanaf 29 april

Na de laatste aankondiging van het kabinet hebben sportverenigingen de mogelijkheid gekregen om te onderzoeken hoe zij sporten weer mogelijk kunnen maken. Ook wij bij Valto hebben onderzocht hoe we weer kunnen gaan korfballen en wel voor de D,E en F teams en de A,B, en C teams.

Helaas moeten we nog met een hoop maatregelen rekening houden en zal korfballen de komende tijd nog niet als vanouds gaan. Sporten en sociale contacten zijn belangrijk voor ons allemaal maar als we dit langere tijd op deze manier moeten organiseren dan moeten we ervoor zorgen dat iedereen zich aan de door ons gestelde maatregelen houdt.

Na onderzoek van de protocollen verstuurd door het KNKV en de Gemeente Westland hebben we een aantal oplossingen bedacht. We hebben informatie opgesteld over hoe en wanneer we weer gaan korfballen en waar rekening mee gehouden dient te worden. Zorg dat je deze informatie goed doorneemt en mocht je nog vragen hebben stel deze dan eerst aan jouw trainer/coach. Zij weten waar ze deze vragen kwijt kunnen. Toch nog andere vragen? Het bestuur staat paraat om zoveel mogelijk te beantwoorden, zij zijn bereikbaar op bestuur@ckv-valto.nl.

Bekijk ook onze updatepagina over de laatste stand van zaken: https://ckv-valto.nl/nieuws/update-coronavirus/.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.