Oproep aan alle leden: meld je aan voor de visie sessie

Aan alle leden (18+)

Op woensdag 15 juni, om 19.30 uur organiseren we een visie sessie. Dit is dé mogelijkheid om actief mee te denken over de toekomst van jouw vereniging. Waar ik vorige week schreef over feedback geven, vraag ik je nu heel concreet om dat te komen doen. Wat doen we goed als VALTO, waar moet het anders, beter? Hoe zou jij onze club graag over een paar jaar willen zien?

Een aantal mensen heeft zich op de ledenvergadering al aangemeld, maar we zijn op zoek naar meer leden. Spelend en niet-spelend. We willen om 19.30 uur starten en om 21.30 uur afronden. Die twee uur kunnen een groot verschil maken! Meld je dus nu aan door een mailtje te sturen naar bestuur@ckv-valto.nl of zeg het één van de bestuursleden.

Aan alle leden (18-)

Jullie dachten toch niet dat we de jeugd zouden negeren, toch? Uiteraard niet. Na de geweldige avond jeugdbestuur van vorig jaar, willen we jullie nogmaals vragen om mee te doen en mee te denken. Als je er vorig jaar ook al bij was, geen probleem! Misschien heb je na een jaar wel weer nieuwe ideeën of heb je naar aanleiding van die avond eens goed opgelet het afgelopen seizoen. Het grote voordeel boven de 18+ groep is dat jullie weer pannenkoeken krijgen, dus ik zou het wel weten!

Op woensdag 15 juni, om 17.00 uur zijn jullie van harte welkom in Villa VALTO. Meld je dus nu aan door een mailtje te sturen naar bestuur@ckv-valto.nl of zeg het één van de bestuursleden. Samen met een vriendje of vriendinnetje aanmelden is natuurlijk geen probleem. Snappen we.

Was je vorig jaar 18- en nu ineens 18+? Niet getreurd. De volwassen uitnodiging staat hierboven!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.