Oude Bijblijver is dood! Leve de Bijblijver

Misschien hebben sommigen het al gemerkt de laatste weken. Achter de schermen is hard gesleuteld aan de Bijblijver. Als Bijblijver redactie waren we niet zo gelukkig meer met hoe het ging. Samen met het bestuur is er naar een oplossing gezocht. Het kernprobleem is dat de info rond onze club teveel versnipperd is/was. Dan stond er iets op Twitter, op de website, op Facebook of zelf op Instagram maar niet meer in de Bijblijver. Stoppen met de Bijblijver was ook een serieuze optie maar we hebben eigenlijk een veel betere oplossing gevonden: de website centraal zetten voor alle informatie. Is de Bijblijver dan overbodig was de volgende vraag en wat doen we met onze Bijblijver sponsors? In ieder geval wilden we toch actief een push (lees de mail van maandagmorgen) blijven sturen. We hebben per slot van rekening 335 mensen die geabonneerd zijn hierop.
Het antwoord was al snel gevonden. We handhaven de Bijblijver alleen op basis van onze website. Alleen moet je ook wel iemand hebben die dit ook zo kan maken :-).

Die hebben we absoluut maar ook het “tijd hebben” is nog een dingetje. Gelukkig heeft Jan Jaap de afgelopen tijd hard lopen sleutelen. Annemieke en ondergetekende zijn al een aantal weken hard aan het oefenen: de gewone Bijblijver nog maar ook schaduw draaien met de nieuwe constructie.

Belangrijkste voordeel: de informatie staat weer centraal op 1 plaats. Ander groot voordeel is dat iedereen die een verslagje wil schrijven dit gewoon op de website kan doen. Zie Insturen wedstrijdverslagen wij hoeven het dan alleen nog maar “op te pakken” en in de Bijblijver te zetten en te publiceren.

Een aantal andere vaste rubriekschrijvers zoals voorzitter en TC kunnen zelf hun stukken schrijven en plaatsen op de website.

Wij hebben er weer zin in. Ben benieuwd of het de lezers ook gaat bevallen. We zullen best nog tegen wat zaken aanlopen maar hebben er vertrouwen in dat we een flinke stap vooruit zetten.

Namens de redactie Bijblijver, Peter de Rijcke

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.