Potgrondactie 2017, bedankt allemaal!

Afgelopen weekend stond, naast de oefenwedstrijden, in het teken van potgrondactie bij de Valto.

Een dienst die we aan De Lier aanbieden en waar dit jaar weer meer gebruik van is gemaakt dan vorig jaar. Vorig jaar zijn er 1883 zakken besteld en bezorgd, dit jaar waren dat er 2010. Dit jaar was nagenoeg evenveel (18%) online gekocht als vorig jaar. Voor de beste verkopers hebben we een leuke cadeaubon als prijs. Het volgende overzicht laat de Top10 per leeftijdscategorie zien:

Let wel, wanneer kinderen samen verkocht hebben,hebben we voor de eerlijke competitie het bedrag gedeeld.

Kim uit de C2, Bas uit de D3 en Daan uit de E2 hebben dus gewonnen! Daan heb ik afgelopen zaterdag al verrast met z’n prijs. Kim en Bas zal ik komende week graag hun cadeau overhandigen.

Beter te veel dan te weinig
Dat moet BVB gedacht hebben bij het leveren van de potgrond en tuinaarde bij Valto. Na twee trailers vol met pallets potgrond en tuinaarde, kwam er nog een vrachtwagen. Uiteindelijk was er verkeerd geteld in Maasland en hebben we 26 pallets (1500 zakken) teveel geleverd gekregen. 

Enthousiastme
Deze actie van BVB boodt uiteindelijk wel de gelegenheid een spontaan verkooppunt op het oranjeplein op te richten. Wouter Krapels en Mark Hanemaaijer hebben als enthousiaste ouders hier nog even 22 zakken verkocht. Zij waren niet de enige enthousiaste ouders en leden. Veel spelers en ouders hebben geholpen met het uitrijden van de potgrond en tuin aarde. Ook een aantal bedrijven toonde hun enthousiastme over deze

  • Bloemsierkunst de Carlton; droeg bij aan de kosten voor huis-aan-huis folders
  • Koornneef De Lier verbond zich onlangs aan Valto als sponsor en verbind daarmee graag haar naam aan deze actie.
  • Muijzenberg Hoveniers was duidelijk de grootste afnemer met 50 zakken. Hoewel we blij zijn met kleine en grote bestellingen, was deze erg mooi te krijgen van een bedrijf dat best al z’n adresjes hiervoor heeft.
  • VB Group; tijdens de Beursvloer Westland (najaar 2016) hebben we een deal gesloten met VB Groep. Hierdoor konden we gebruik maken van hun open vrachtwagen gemakkelijk voor dit soort klussen.
  • E-Kwadraat voor drukwerk van deze actie.

Problemen
Zo’n grote actie gaat niet altijd vlekkeloos. Wanneer je iemand hoort met een klacht, laat het dan even weten oppotgrondactie@ckv-valto.nl.

Opbrengst
Met de hele actie hebben we  € 7,711.60 aan potgrond, tuinaarde en paraplu’s verkocht. Na aftrek van alle kosten houden we  ongeveer €3300 over voor de clubkas! Dit is 14% meer dan vorig jaar. Een prachtig bedrag dat ongeveer gelijk staat aan de contributie van 3 jeugd teams of 2 senioren teams.

VALTO-PLU
Wil je alsnog een VALTO-PLU, ga naar de webshop en bestel er nog 1. Kijk uit want op is op!

Groeten van Helma, Richard, Marco, Hans, Peter en Michiel (het potgrondactie team)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.