Update van de C.K.V. Valto Sponsorcommissie

Een nieuw seizoen is weer aangevangen en daarom ook tijd voor een update van de CKV VALTO sponsorcommissie over de initiatieven van de afgelopen maanden en de plannen voor het komende seizoen.

Buitenkansjes Zomer 2016 actie

Bij aanvang van de zomer bent u allen benaderd voor hulp bij het realiseren van een Speeltoestel en Dug-outs. We zijn blij met de positieve reacties die we op deze oproep hebben gekregen en dat we daarmee de beide wensen hebben kunnen realiseren.

Dug-outs
Zoals jullie zien zijn het verrijdbare Dug-outs, die netjes langs het veld kunnen worden geplaatst, wanneer er een wedstrijd wordt gespeeld. Nu staan ze even tegen de boarding. Dit is niet de definitieve ‘opstal’ plek. Voor nu zijn ze daar even neer gezet, omdat elk Valto lid graag even er in wil zitten en ze wel vast zijn gezet voor eventuele wind. Definitieve opstalplek wordt gekozen op de kopse kant van de sporthal met de openkant tegen de muur, zodat de Dug-outs geen wind vangen. Dan zijn de reclame borden weer goed zichtbaar.

dug-outs

speeltoestelSpeeltoestel
Het speeltoestel, zoals hiernaast is afgebeeld, wordt eind september verwacht. Met behulp van Arjan Koornneef en een aantal vrijwilligers hebben we al veel voorbereidende grondwerkzaamheden gedaan.

De sponsors van de Buitenkanjes Zomer 2016 actie zullen worden vermeld op een sponsorbord dat blijvend dit initiatief zal presenteren op het Valto-veld.

Gesponsorde Evenementen

adfysio-giga-kangoeroedagAdFysio Giga Kangoeroedag
Vrijdag 22 april hebben we voor alle kleuters van De Lier weer de Koningsspelen georganiseerd. De hele ochtend hebben we de kleuters sportief vermaakt en ook de Teletubbies waren erbij! Dit evenement is opgezet in samenwerking met Ad Fysio. Een succesvolle samenwerking waarover we hebben afgesproken nog jaren hier samen mee door te gaan.
.

priva-schoolkorfbaltoernooiPriva Schoolkorfbaltoernooi
Woensdag 25 mei hebben we voor alle groepen 3, 4 en 5 het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi georganiseerd. De maandag daarvoor was er gelegenheid om te trainen en op de woensdagmiddag zelf streden fanatieke teams voor de eer en fel begeerde beker. Priva steunt dit evenement en helpt zodoende al jarenlang Valto dit mogelijk te maken en de jeugd van De Lier kennis te laten maken met de korfbalsport en Valto als gezellige vereniging.

nkNederlands Kampioenschap voor de D-jeugd
Zaterdag 11 juni mochten de talenten van de D1 als kampioen van de hoofdklasse poule strijden voor de landstitel op het NK voor de D-jeugd dat werd georganiseerd door de KNKV bij KV Tilburg. Voor deze gelegenheid hebben verschillende sponsoren de handen ineen geslagen om de talenten een beetje te verwennen. De shirtsponsors KPS Sales en Lansbergen Orchideen hebben samen met Melior speciale shirtjes laten maken voor het hele team. Deze shirtjes mochten de kinderen na afloop houden als aandenken aan dit onvergetelijke moment. De logistiek van het team en de bijbehorende staf is gesponsord door Joop Montage.

rijk-zwaan-westland-derbysRijk Zwaan Westland Derby’s
Het nieuwe seizoen is aangevangen met een Westlands toernooi georganiseerd bij Valto en gesponsord door Rijk Zwaan. Met als bedrijfsmotto “Sharing a Healthy future”, past een sportief evenement als de Rijk Zwaan Westland Derby’s perfect bij het bedrijf. Gedurende de twee avonden en zaterdagmiddag waren de jeugd en senioren selecties van CKC Maassluis, ODO, ONDO en Valto in strijd voor de titel westlandskampioen 2016. Voor de vereniging met de meeste treffers was er nog een totaal prijs.

De Rijk Zwaan Westland Derby’s zorgen voor een feestelijk, sportief begin van het nieuwe seizoen. De teams in de regio oefenen alvast voor de competitie en we onderhouden het westlandse korfbalgevoel! Rijk Zwaan steunt Valto in dit evenement en verzorgde tevens de gezonde snacks gedurende de 3 dagen.

Vlaggenmasten
Vorig jaar was het reeds aangekondigd en deze zomer hebben we het kunnen realiseren. Een nieuwe sponsorvorm in de catalogus aan sponsormogelijkheden bij Valto: de Valto Banier. De vlaggenmasten staan inmiddels en eerdaags zullen de vlaggen van de volgende bedrijven in top gehesen worden: AdFysio, FYMYK, Martin Stolze, RijkZwaan en Vrienden-Van-Valto.

Zonnepanelen opbrengst

Afgelopen maart zijn de zonnepanelen geïnstalleerd en sindsdien besparen we heel wat op de energierekening.

De opbrengst van de zonnepanelen gaat deels naar de investeerders, de personen die hiervoor 1000 euro beschikbaar hebben gesteld. De schatting voor het financiële plan was dat er 3300 euro per jaar bespaard zal worden. Momenteel hebben we al ongeveer 2600 euro bespaard op de energie rekening. Dit ziet er dus gunstig uit voor onze vereniging.

Nieuwe kleding voor Valto E4, E7, D4, C4 en Valto 4

Afgelopen zomer hebben we 5 verschillende teams in het nieuw kunnen steken.

  • Bouwmeester transport heeft de E4 en E7 voorzien van nieuwe shirtjes;
  • Van Wensen Elektrotechniek heeft de D4 voorzien van nieuwe shirtjes;
  • FYMYK heeft de C4 voorzien van nieuwe shirtjes;
  • HAZE Accountancy heeft Valto 4 voorzien van nieuwe shirtjes, inloopshirtjes, trainingspakken en sporttassen.

Dank aan alle nieuwe sponsors en ook bestaande sponsors die hun steun hebben voortgezet.

Betrokken sponsors

Er zijn heel wat betrokken sponsors bij onze vereniging. Naast de financiële steun zijn we daarom ook blij met andere ondersteuning die we krijgen. Een paar voorbeelden van ondersteuning vanuit de sponsor.

  • Voor het jeugdkamp hadden we transport nodig van korfbalpalen en ander groot materieel. Bij het verzoek aan Vreugdenhil Int. Transport B.V. voor een vrachtwagen (al eerder ingezet voor het Valto Schuurfeest 2015) kon hij niet helpen vanwege drukte, maar wel een zakenrelatie aanbieden waarbij we voor een erg laag bedrag een heel weekend een busje konden huren. 300 euro besparing op transportkosten dankzij onze sponsor.
  • Ons terrein kampt net als elk buitenterrein met onkruid. Onze sponsor JG Sproeibedrijf heeft onlangs het gehele terrein schoongespoten. Tevens heeft hij de Villa Valto gereinigd en voorzien van een beschermlaagje.

We zijn erg blij met deze en vele vergelijkbare support van onze sponsoren en willen bij deze de betreffende sponsoren daarvoor bedanken.

Wat staat er verder op de sponsor agenda?

Groot Valto feest
Op 26 november organiseert Valto weer een groot feest. Valto heeft een reputatie met het organiseren van feesten. Het belooft een leuk, groot feest te worden voor iedereen. Vorig jaar hebben een tiental sponsors dit feest gesponsord met 100 euro met als tegenprestatie dat het bedrijfslogo gedurende de hele avond geprojecteerd is op twee schermen naast de bar. Wilt u ook en/of weer het feest sponsoren, laat het ons snel weten op: sponsors@ckv-valto.nl

Grote Club Actie
In oktober start de grote club actie weer. De jeugd van Valto zal deur aan deur loten verkopen. De verkoop zal doorlopen tot en met november. Wanneer u een groot aantal loten wenst te kopen kunt u zich ook direct wenden tot de sponsorcommissie.

Who has the Dug-outs?
Zet 1 oktober alvast in je agenda! Dan organiseren we een feestelijke opening van Speeltoestel, vlaggenmasten en Dug-outs. U wordt hiervoor nog apart uitgenodigd. We houden dan ook een sponsorborrel en zullen kort onze plannen voor het komende jaar presenteren.

Tijdens deze feestelijke happening wordt er ook een loterij opgezet. Voor deze loterij zoeken we nog leuke prijzen. Wellicht wordt u benaderd door de organisatie van de loterij. Mogelijk heeft u nu al een idee wat u misschien kan bijdragen aan de loterij. U kunt dan natuurlijk contact met ons opnemen (sponsors@ckv-valto.nl).

Scheidsrechters
Momenteel zijn we bezig om onze scheidsrechters in het nieuw te steken. Scheidsrechters zijn een belangrijke taak binnen de vereniging. Voor de wedstrijdsport dient Valto ook door de KNKV opgedragen wedstrijden te fluiten. Vorig jaar hebben we niet volledig aan die verplichting kunnen voldoen, waardoor we een boete hebben moeten betalen. Dit jaar hebben we gelukkig een aantal vrijwilligers meer bereid gevonden deze wedstrijden voor Valto te fluiten. Ook hebben we een sponsor gevonden die bereid is de scheidsrechters in het nieuw te steken. Een uiting van waardering naar de scheidsrechters en een professionele uitstraling van Valto binnen de KNKV. We zijn erg blij met deze positieve ontwikkeling.

Aanschrijven Lierse bedrijven

We hopen dat u het ook ervaart dat we samenwerking zoeken en de steun van sponsors aan Valto zeer waarderen. Vanuit de sponsorcommissie willen we komende maand alle Lierse bedrijven aanschrijven om hen op te roepen ook onze vereniging te sponsoren. In de vorige nieuwsbrief hebben we deze actie ook al aangekondigd, maar door verschillende omstandigheden zijn we er helaas nog niet aan toe gekomen. Komende maand kunt u deze actie wel verwachten!

U kunt ons helpen, als bestaande sponsor kunt u perfect als ambassadeur dienen. In het kader van “Gaat u ook mee in de ambitie van Valto?” vragen we in de brief aan alle Lierse bedrijven om bordsponsor te worden. We zullen u als ambassadeur informeren wanneer de brieven verzonden zijn.

Zoals u merkt gaan we door met kleine en grote sponsoractiviteiten en mogelijkheden en hopen we op uw steun en vertrouwen! Indien u opmerkingen heeft ten aanzien van het werk van de commissie of u weet mogelijk nieuwe sponsors die zich aan onze vereniging willen binden, schroom dan niet ons te benaderen via sponsors@ckv-valto.nl.

Vriendelijke groeten,

Marco Stolze, Dennis Voskamp, Hans Ridder en Michiel van den Bos

vlaggen

Wilt u ook in dit rijtje hangen? In november gaan we weer de zaal in, neem gerust contact met ons op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.