Einde – Seizoen 2023/2024 is klaar

De einddag is geweest, de trainingen in de nieuwe teams zijn gedaan, het seizoen is nu officieel ten einde. Ook de Nederlands kampioen is bekend, dit jaar is dat DVO/Transus uit Bennekom, dat in de finale won van Fortuna. Bij de A-jeugd wist Fortuna wel te winnen, van datzelfde DVO/Transus. Onze felicitaties gaan uit naar Laurens Verbaan, coach van Fortuna A1. Bij de B-jeugd werd PKC/Vertom B1 de winnaar, bij de C-jeugd was het Top/IAA Fresh C1 en bij de D-jeugd Dalto/Klaverblad Verzekeringen D1.

Bij ons op de einddag hadden we ook een aantal winnaars, bij het duo-schottoernooi. Bij de F-jeugd waren het Lauren en Eef, bij de D en E waren het Twan en Bhodey en bij de C tot senioren waren het Martijn en Quincy. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Nu het seizoen ten einde is, kan iedereen van een welverdiende zomervakantie genieten. Maar Valto gaat niet helemaal dicht. Ook in de zomer zijn we open en wel op maandagavond, dinsdagavond en donderdagavond. Zie hieronder het stukje ”En door … in de zomer” hoe je daarvan op de hoogte kan blijven.

Wil je vast kijken wanneer voor jou de eerste wedstrijden gepland staan in het nieuwe seizoen? Kijk dan alvast naar het programma.

En dóór … in de zomer
Iedere zomer zijn er best wat mensen die naar het veld komen om wat te schieten, hun conditie op pijl te houden, partijtje te spelen en voorheen hadden we ook nog wel eens een hardloopgroepje. Ook dit jaar willen daar weer iets mee doen. En het mooie is, je kunt je daarvoor aanmelden! Wil je centraal op de hoogte gehouden worden wanneer het veld open is en wanneer er iets wordt georganiseerd, wordt dan lid van de Whatsappgroep via deze link: https://chat.whatsapp.com/BqJkJORasH2720g8NzYgBd. Hoe meer leden, hoe meer vreugd.

Ik zoek hier ook nog één of twee mensen voor die dit willen meehelpen vorm te geven en in te vullen. Lijkt je dat leuk om te doen, dan mag je dat bij mij melden.

Volgend seizoen
Als TC zoeken we nog twee mensen. Eén iemand voor in de TC, een coördinator senioren breedtesport (Valto 6, 7 en 8) en één iemand die de werving op zich kan nemen. Wat dat precies inhoudt kunnen we bespreken, maar in de basis gaat het om de afstemming tussen de huidige activiteiten die al georganiseerd worden, de opvolging daarvan en het bedenken van nieuwe activiteiten die zorgen voor voldoende aanwas in het algemeen en extra aandacht voor specifieke groepen (qua leeftijd of geslacht bijvoorbeeld).

Daarnaast zoeken we altijd trainers, coaches, teamouders en scheidsrechters. Lijkt het je leuk om hier iets in te doen of heb je de vraag om trainer of coach te worden nog niet van Thom gehad, laat het dan aan me weten!

Het nieuwe jaarschema staat inmiddels al een tijdje online. Er zijn nog wel een aantal onbekendheden, maar het grootste deel staat erin. Kijk er alvast naar, mocht je je vakantie willen boeken of een weekendje weg.

Ook de indelingen voor de jeugd staan online, daarbij staan ook de trainingstijden voor de laatste twee weken en de trainers/coaches. En dus nu ook de indelingen voor de senioren.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.