Afsluiting seizoen

Zaterdag was daar de einddag. Het begon nog wat bewolkt, maar gaandeweg de dag kwam daar de zon tevoorschijn. Starten met de spellen en het mix toernooi. Geweldig om iedereen zo te zien genieten. Zowel ouders als kinderen lachend de gehele dag rondom de vereniging. Dat is waar het bij de einddag om draait. Het laten zien dat we 1 grote familie zijn. Dank aan het AC voor het organiseren van deze mooie dag. Tussen de spellen waren daar de poffertjes waar gretig gebruik van werd gemaakt. Vroeg in de middag de kampioenen parade gevolgd door het traditionele schot toernooi. Volle bak en ook hier jong en oud, ouders met kinderen en andere duo’s die zorgden voor een spannend toernooi.

Tijdens de einddag stonden Michiel en ik bij de banner met nieuwbouwplannen. Hier gaven wij tekst en uitleg over de tijdlijn die we volgen, waar we nu staan, wat we al gedaan hebben als nieuwbouw commissie en welke gesprekken we allemaal al gehad hebben. We hebben goede tips ontvangen en kijken ook zeker terug op een geslaagde dag. ook deze tips nemen we mee naar de architect.

Na het bekend maken van de winnaars van het toernooi, konden de voetjes van de vloer en begon de band op het terras te spelen. Ook was de frietkar gearriveerd en kon iedereen eten halen. Een grote groep bleef nog gezellig hangen en zo werd de einddag afgesloten. Nogmaals dank voor een ieder die dit weer mogelijk heeft helpen maken. Daar mogen we terecht trots op zijn.

Tevens tot slot wil ik graag nog diegene die zijn geslaagd de afgelopen weken feliciteren. En diegene die nog een herexamen hebben succes wensen. Succes de aankomende week weer. Nu even de focus op andere dingen gooien, werken, of gewoon even lekker bijkomen en energie bijtanken. Het belooft verder een mooie week te worden qua weer. Tijd om ook Oranje te volgen of de Tour de France en in juli/augustus ook de Olympische Spelen of gewoon lekker op vakantie te gaan. Ik wil een ieder een mooie zomer toewensen. We zien elkaar weer in augustus tijdens de start van het nieuwe seizoen.

Met sportieve en zonnige groet;

Marco Stolze

voorzitter@ckv-valto.nl

06-30728817

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.