Eindsprint

We mogen weer! Met de jeugd weliswaar, maar toch. de velden op. Wedstrijden spelen. Nog even 3 weken in de nieuwe teams. Het enige dat dan nog rest is de einddag en dan zit dit gekke seizoen er op.

Het programma voor deze 3 weken staat hier. De rijders worden in de appgroepen gevraagd voor de uitwedstrijden en voor de thuiswedstrijden proberen we zoveel mogelijk wedstrijden te filmen, zodat het publiek (ouders, grootouders, familie en vrienden) toch mee kan kijken. Daarnaast zoeken we corona coördinatoren die de spelers van ons en de bezoekende clubs verwelkomen en in de gaten houden wie er mee naar binnen mag en of de maatregelen worden gevolgd. Je kunt je als filmer of als corona coördinator (coco) opgeven via dit formulier.

Daarnaast lijkt het ons leuk om het schrijven van een stukje weer nieuw leven in te roepen. Het is natuurlijk alweer een tijdje geleden, maar het gaat als volgt: iemand uit het team schrijft een kort stukje over de wedstrijd, zodat de andere leden van Valto kunnen lezen hoe de wedstrijd is verlopen. Ik lees ze altijd allemaal en ik weet dat er meer mensen zijn die er iedere maandag naar uitkijken. Dus doe je best!

Nadat de indeling bekend is geworden, zijn er ook aangepast trainingstijden. Deze zijn te vinden via de linkjes hieronder.

Bekijk hier de indeling voor jeugd

Bekijk hier de indeling voor senioren

Bekijk hier het trainingsschema tot einde seizoen

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, Voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.