Herfstvakantie – Stoer, stoerder, stoerst

Voor het eerst in jaren was de herfstvakantie deels vrij. Het eerste weekend nog een vol programma, het tweede weekend een miniprogramma. Afgelopen zaterdag met nog één mogelijke kampioen. Maar helaas voor Valto 7 mocht het niet zover komen. Het verloor van Eureka 1. In de zaal wachten weer nieuwe kansen.

Een enkel team koos voor een extra training. Zo waren de A1 en A2 afgelopen zaterdag in de middag heel stoer bezig met eerst een cross-fit sessie, gevolgd door een schottraining, waarbij er weer aan de zaal gewend kon worden. Heerlijk droog en vrij van wind.

In de ochtend op diezelfde zaterdag, waren het Ruben, Simon en Jasper die een stoere clinic gaven een groep enthousiaste en fanatieke jongens en meisje! De deal was dat je mee mocht doen en een introducee mee kon nemen, want de verhouding tussen jongens en meisjes is in sommige lichtingen niet helemaal in balans. Jongens gezocht dus. Met diverse oefeningen mochten de deelnemers lopen, springen en boksen, werd er een estafette gehouden en partijtjes gespeeld. Als kers op de taart mocht er gescoord proberen te worden met behulp met de trampoline, uiteraard het meest populaire onderdeel van de ochtend. Daar waren een aantal mooie doelpunten te zien! En alles onder een lekkere beat die uit de speakers klonk.

Deze week gaan we echt weer beginnen, met trainingen binnen en zaterdag de eerste oefenwedstrijden in de Vreeloo hallen.

Zaalseizoen
Let allemaal even op de trainingstijden en locaties, soms zijn die anders dan op het veld. Ook het oefenprogramma is in zijn geheel bekend en is hier te vinden. Op 4 november is het All Day Valto, dan speelt bijna de hele vereniging thuis, kom dus ook en blijf lekker hangen tot de laatste wedstrijden, met in hal 1 Valto 1 tegen GKV 1 om 18.50 uur.

Trainersbijeenkomsten
Afgelopen maandag was er weer een trainersbijeenkomst. Ook deze was weer erg geslaagd begreep ik. De volgende is op maandag 13 november en is voor trainers en coaches! Stond hij nog niet in je agenda, zet hem er dan meteen in!

Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.