Inhaalronde – Laatste deel van de zaalcompetitie

Waren het vorige week weinig wedstrijden, dit weekend was het er maar één. Ik was erbij en heb de D3 thuis zien spelen en de wedstrijd wist te winnen. Deze week nog een doordeweekse inhaalwedstrijd voor de D1, maar daarna barst de volledige competitie weer los. Voor sommige teams is het nog spannend zat in de poule en ik wens iedereen dan ook weer veel succes!

Oefenwedstrijd Valto A3 tegen Dijkvogels G1
Vorige week zaterdag speelde een samengesteld team van Valto A3 tegen het eerste G-team van Dijkvogels. Hoewel Valto met 12-5 won, is Dijkvogels erg blij dat ze weer een oefenwedstijd konden spelen met meer tegenstand dan dat ze in de competitie krijgen. Vanuit onze club werken we daar graag aan mee en ik wil dan ook iedereen vanuit Valto die heeft meegedaan en dit mede mogelijk heeft gemaakt bedanken voor de medewerking. Heel mooi om te zien hoe maatschappelijke betrokken jullie zijn en hoe zo’n initiatief zoveel moois brengt!

Oefenwedstrijden veld
Het duurt nog even, maar voor je het weet spelen we weer buiten op het veld. De eerste oefenwedstrijden staan al in het programma. Kijk er vast even naar, vooral omdat het in het Paasweekend is.

RTC-selecties
Afgelopen weken zijn voor de RTC-ontwikkelteams U15, U17 en U19 de voorspeelwedstrijden en trainingen geweest en naar aanleiding daarvan zijn Stacey, Luna (U15) en Sanne (U19) geselecteerd, gefeliciteerd met jullie plek en succes bij de verdere trainingen!

En doordat RTC West de Korfbalchallenge heeft gewonnen, mag Luna Nederland vertegenwoordigen op het EK U15 in Polen. Heel gaaf en succes daar Luna!

Trainersbijeenkomsten
De eerstvolgende avonden (19.00 uur) waarop deze bijeenkomsten gaan plaatsvinden zijn:

  1. Maandag 11 maart
  2. Maandag 6 mei
  3. Maandag 10 juni

Omdat we dit als Valto een belangrijk onderwerp vinden, gaan we ervanuit dat alle trainers van de F tot en met de A aanwezig zijn op deze avonden. We vragen jullie dan ook deze avonden nu al voor het hele jaar in jullie agenda te zetten zodat de kans klein is dat je verhinderd bent. Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.