Nog altijd niets na 17 uur in speelronde 3

Ook afgelopen week hebben we het programma weer goed vol gekregen. De selectie trainde om 9.30 uur, wel vroeg en niet helemaal compleet door onder andere het coachen bij jeugd-teams. Het is schipperen, maar als TC  zijn we blij dat het zo kan.

En schipperen zal het nog even blijven. Deze week nog zoals de weken er voor, tot 17 uur en de weken daarna lijkt het er op dat dit voortgezet gaat worden, hoewel het dan normaliter ook Kerstvakantie is. We wachten de persconferentie van deze week nog even af, voordat we beslissen wat we gaan doen. Mogelijk kunnen we iets door laten gaan tijdens de vakantie.

Zie voor meer info over de maatregelen en wat Valto doet, dit bericht. En houdt de verdere berichtgeving in de gaten, want er kunnen veranderingen komen, in dagen en tijden. Voor deze week is het nog, zoals hieronder.

Trainingen
Trainingen voor de jeugd gaan zoveel mogelijk door op tijden voor 17.00 uur. Ieder jeugdteam krijgt één keer per week de mogelijkheid om te trainen. Dit zal op verschillende dagen zijn, om 15.00 of 16.00 uur. Hierin hebben we niet veel keuze, dus het is wat het is. Laten we hopen dat het bij deze drie weken blijft.

  • Maandag 16.00 – 17.00 uur: D3, D4 en D5
  • Dinsdag 16.00 – 17.00 uur: D1 en D2
  • Woensdag 15.00 – 16.00 uur: B3, B4, C1, C2, C3, C4, E1, E2, E3, E4 en E5, F1, F2
  • Woensdag 16.00 – 17.00 uur: A1, A2 en A3 (deel)
  • Donderdag 16.00 – 17.00: A3 (deel), B1 en B2

Trainingen voor de senioren gaan niet door doordeweeks. Indien er op zaterdag wedstrijden uitvallen of er is extra ruimte, dan kunnen daar trainingen worden afgewerkt of een vrij schot-uur worden gepakt. De TC zal beschikbare ruimte aanbieden aan (enkele) teams die geen wedstrijd hebben die zaterdag.

Scheidsrechters opgelet!
Omdat we soms krap tot 16.50 uur inplannen, is het ontzettend belangrijk dat wedstrijden op tijd beginnen en soms ook iets eerder (op aangeven van de TC). Lukt het op tijd beginnen niet, dan wordt de wedstrijd wat ingekort met minimaal dezelfde tijd dat hij te laat begon. Anders heeft het laatste team dat speelt de pech dat ze maar een halve wedstrijd kunnen spelen en dat is niet de bedoeling.

Oude ballen te koop
Korfballen slijten en er komt een moment dat een bal niet goed genoeg meer is om er mee te trainen of te spelen. Maar weggooien is zonde en voor thuis zouden ze nog prima gebruikt kunnen worden om te oefenen, dus we hebben besloten om ze tegen een klein prijsje van de hand te doen. Ze zijn vanaf deze week te verkrijgen in de webshop. Doe er je voordeel mee. Hoe meer iemand met een bal bezig is, hoe beter.

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.