Oefenronde 1 – Waar staan we in de zaal

De herfstvakantie is voorbij en er wordt weer volop getraind en gespeeld in de hallen. Dat is soms even wennen, soms een andere dag of tijd dan je gewend was, maar het is ook wel weer lekker, zonder alle weersinvloeden. Houdt er rekening mee dat we te gast zijn bij de verhuurder, of dat nu in de Vreeloo hallen is, op het Achterlaantje of bij Lentiz Dalton in Naaldwijk. Zorg dat je de spullen weer netjes opruimt nadat de training klaar is. En voor de trainers, loop nog even de hal na op rondslingerende ballen en kijk of de pinnen, palen en korven netjes zijn opgeborgen.

Afgelopen donderdag trapte de selectie af met oefenwedstrijden tegen Excelsior, waarbij Valto 2 met 22-22 gelijkspeelde en Valto 1 met 20-22 won. Zaterdag speelde zij net als de A1 tegen Spirit uit Voorthuizen en daar werden alle drie de wedstrijden gewonnen. De A1 met 18-14, het tweede met 25-18 en het eerste met 20-17. Een prima serie dus. En ook de B1 won met ruime cijfers (15-26) bij Vriendenschaar. Van de andere wedstrijden weet ik alleen dat de D2 gelijkspeelde en de D1 won.

Hopelijk heeft wel iedereen een goed oefenweekend gehad, ook Valto 3, 4 en 5 dat een weekendje weg was. Zaterdag aanstaande een vol programma bij All Day Valto, heel veel succes allemaal met deze laatste oefenronde.

Kampioenenparade
Aanstaande zaterdag is er weer een kampioenenparade (onder voorbehoud van medailles). De parade is voor alle jeugdteams die in de veldcompetitie kampioen zijn en vindt plaats voor de wedstrijd van Valto 1.

Kangoeroe-instuif
Vind je het Leuk om een uur lang met leeftijdsgenootjes allerlei (korfbal)spelletjes te doen? Kom dan gezellig langs! Neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee. En stuur dit bericht door naar iedereen waarvan je denkt dat die wel een leuke ochtend kan gebruiken.

Wanneer: zaterdag 4 november
Waar: Vreeloo hal 1
Leeftijd: 4 t/m 6 jaar
Tijd: 10:00 – 11:00
Extra info of vragen: cooEenF@ckv-valto.nl

Zaalseizoen
Let allemaal even op de trainingstijden en locaties, soms zijn die anders dan op het veld. Ook het oefenprogramma is in zijn geheel bekend en is hier te vinden.

Trainersbijeenkomsten
Afgelopen maandag was er weer een trainersbijeenkomst. Ook deze was weer erg geslaagd begreep ik. De volgende is op maandag 13 november en is voor trainers en coaches! Stond hij nog niet in je agenda, zet hem er dan meteen in!

Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.