Publiek bedankt!

Het was wisselend afgelopen zaterdag, qua weer en qua uitslagen, maar wel mét publiek. We begonnen in de miezer en eindigden met zon. Warm was het wel en dus ook een hoge luchtvochtigheid. Klinkt als een typisch Nederlandse zomer. Laten we daar nu maar lekker van genieten, in september weer een nieuwe competitie, behalve dan voor de C3. Zij spelen maandag nog de allerlaatste wedstrijd, succes!

Qua uitslagen zijn er soms grote verschillen, zoals eerder gezegd kan dat komen doordat opgaven van teams niet altijd bij iedere club hetzelfde is gedaan. Dat is voor nu soms niet leuk, zowel met grote cijfers winnen als verliezen, maar dit wordt wel meegenomen bij de nieuwe indeling van de poules, dus laten we er vanuit gaan dat dit bij de start van de competitie een stuk minder is.

Hoewel we maar drie wedstrijden hebben gespeeld en we de winnaars van de mini-poules niet echt kampioen kunnen noemen, is het wel een mooie prestatie en opsteker voor het nieuwe seizoen. Ik denk dat de grootste winst zat in het feit dat we überhaupt weer mochten spelen tegen andere clubs en dat zag je ook aan de teams. Dit is toch veel leuker, dan tegen onze eigen teams spelen?

Voor de meeste teams zijn de trainingen voorbij. Sommige teams trainen nog één weekje door. Als het goed is, is dit gecommuniceerd door de trainers en in de team appgroepen aangegeven. Twijfel je? Vraag het dan even aan je trainer.

Het enige wat ons nog rest is de einddag op 3 juli. Bij de jeugd tot en met de C gaan we er vanuit dat iedereen er bij is en mocht je echt niet kunnen, meld je dan af bij jouw trainer/coach. Voor de B en hoger, kun je jezelf opgeven voor het duo-schottoernooi! Bekijk deze pagina voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Daarnaast zorg je ervoor dat de dat met wedstrijdshirts en eventuele andere sponsorspullen (inloopshirts, tassen, etc) netjes ingeleverd wordt voor 4 juli, zoals hier is te lezen.

Vanaf vorige week staat het oefenprogramma voor komend seizoen online. Ook staat het jaarschema voor volgend seizoen op de website (onder het kopje competitie). Je start in principe met trainen in de week voor je 1e oefenwedstrijd. Er zijn nog diverse wedstrijden die als aanvangstijd 6 uur hebben. Dit is omdat we de juiste aanvangstijd nog niet af hebben kunnen spreken. Dit volgt zo snel mogelijk.

Mocht ik je niet meer zien op de einddag, dan wens ik je bij deze een hele fijne vakantie. Geniet er van en rust goed uit, want voor je het weet starten we weer met trainen, oefenwedstrijden en competitiewedstrijden in een hopelijk mooi, corona-vrij seizoen!

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.