We mogen weer!!

Wat een feest, afgelopen zaterdag kwamen de versoepelingen dat we ook weer bij wedstrijden konden gaan kijken. Dat laat ik mij natuurlijk geen 2 keer vertellen en dus op naar Avanti B1 tegen onze Valto B1 om deze wedstrijd te aanschouwen. Het was een spannende pot en halverwege leek onze B1 naar de overwinning te gaan. Echter na de rust kwam Avanti beter in hun spel en waren zij secuurder in de afronding waardoor we net verloren met 18-16 , maar al met al spannend en heerlijk dat het weer mag en kan met publiek erbij. Dat maakt de sport zoals hij bedoeld is.

Buiten het goede nieuws natuurlijk ook het nieuws wat deze week ons ten gehore kwam, dat de buurman niet wil verkopen. Hier even een korte reactie naar jullie als geïnteresseerde leden.  Waar wij als Valto naartoe streven is dat de Westlandse gemeenteraad geld beschikbaar gaat stellen voor uitbreiding Lierse sportverenigingen. Natuurlijk is ons eerste belang hier te blijven en op ons huidige complex uit te mogen en kunnen breiden. Mocht dit dus helaas niet het geval kunnen zijn wegens scenario’s waarbij wij als vereniging geen invloed op hebben, gaan we verder kijken  hoe we onze uitbreiding handen en voeten kunnen geven. Momenteel zijn wij met de wethouder en meerderen binnen Gemeente Westland aan het bekijken welke opties er zullen en kunnen zijn. Hierbij zijn er aan 3 verschillende plannen gedacht, die we hopelijk a.s woensdag verder gaan uitwerken. Laten we met z’n allen achter het plan blijven staan en ons Valto ondersteunen.

Allen aankomende week succes thuis, werk of op school gewenst. Mochten er zaken zijn waar jullie graag met mij over willen praten, bel, mail of whatsapp mij, ik ben er voor jullie.

Met sportieve groet,

Marco Stolze

voorzitter@ckv-valto.nl

06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.