Speelronde 11 – Orde op zaken stellen

Na het nieuws van vorige week, dat onze bondsscheidsrechters in ieder geval de punten in mindering hebben voorkomen voor volgend seizoen zaal, zijn ze hard op weg om ook zonder boete het huidige seizoen te eindigen. Orde op zaken dus.

Voor de verschillende wedstrijdsportteams is het ook tijd om orde op zaken te stellen. Voor Valto 5 is het zaak de voorsprong van 3 punten op de nummer een-na-laatst te behouden. Voor Valto 4 is het zaak om de winning mood te herpakken in de race om het kampioenschap en Valto 3 heeft een D-day in de eerstvolgende wedstrijd om de nummer 1 te blijven. Voor Valto 2 is het hopen dat Oranje Wit punten morst, zaterdag leek dat even te gebeuren, maar uiteindelijk toch niet. Zelf blijven winnen dan maar en hopen. Voor Valto 1 is het tijd voor punten na 3 verloren wedstrijden. Behoud is daar het doel en dat kan goed, mits er weer gewonnen wordt. Met de steun van het publiek moet dat zeker lukken.

Bij de jeugd heeft de A1 goede zaken gedaan afgelopen zaterdag door te winnen van Oranje Wit en daardoor behoud dichtbij is. Dat ging waarschijnlijk ten koste van de B1 waar een speler als reserve meeging met de A1 door een aantal blessuregevallen. Leuk is dat natuurlijk niet en dat snappen we als TC ook, maar soms moeten er beslissingen genomen worden je liever niet neemt. We kijken daarbij naar het grotere plaatje en hopen daarbij op begrip. De B1 speelde voor wat het waard was en scoorde er flink oplos. Helaas waren de 20 doelpunten niet voldoende tegen de 22 van Die Haghe. Volgende wedstrijd dus orde op zaken stellen door van Vitesse te winnen. Voor Valto A2 is het te hopen dat Phoenix nog een misstap maakt, zij deden wat ze moesten doen, winnen van ONDO. De C1 tenslotte speelde tegen Fortuna, waarbij het heeft laten zien wel te kunnen scoren in het tweede deel, waar het normaal gezien vooral in eerste helft bij blijft.

Voor al deze en alle andere teams van Valto, heel veel succes. De meesten kunnen even op adem komen in de voorjaarsvakantie. Orde op zaken dus. Geniet ervan en pak je rust.

Tot slot nog even over de berging in onze eigen sporthal. Als je spullen pakt, zet ze dan goed terug. Kijk goed op de foto’s die ophangen, daar staat op hoe alles hoort te staan. Orde dus. Op zaken.

Oefenwedstrijden veld
Het duurt nog even, maar voor je het weet spelen we weer buiten op het veld. De eerste oefenwedstrijden staan al in het programma. Kijk er vast even naar, vooral omdat het in het Paasweekend is.

RTC voorspeelwedstrijden
Afgelopen weken zijn voor de RTC ontwikkelteams U15 en U17 de voorspeelwedstrijden geweest en naar aanleiding daarvan zijn Stacey en Luna (U15) geselecteerd, gefeliciteerd met jullie plek en succes bij de verdere trainingen!

Maandag 12 februari traint Sanne uit de A1 mee met de laatste selectietraining van RTC West U19 in de Topsporthal in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Succes Sanne!

Trainersbijeenkomsten
De eerstvolgende avonden (19.00 uur) waarop deze bijeenkomsten gaan plaatsvinden zijn:

  1. Maandag 11 maart
  2. Maandag 6 mei
  3. Maandag 10 juni

Omdat we dit als Valto een belangrijk onderwerp vinden, gaan we ervanuit dat alle trainers van de F tot en met de A aanwezig zijn op deze avonden. We vragen jullie dan ook deze avonden nu al voor het hele jaar in jullie agenda te zetten zodat de kans klein is dat je verhinderd bent. Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.