Speelronde 11 zaal, gaat het dan nu al gebeuren?

Volle bak wedstrijden afgelopen zaterdag. Winst en verlies lag soms dicht bij elkaar, maar veelal lachende gezichten en plezier, zoals we dat graag zien!

Ook aan het einde van de dag, veel publiek bij de verschillende wedstrijden, van A1 dat een mooie eindstand neerzette, de A2 dat door de misstap van Dijkvogels A1 weer koploper is en Valto 2 dat helaas verloor en alleen theoretisch nog mag hopen op promotie. Valto 1 daarentegen wist door de ruime zege op Vriendenschaar een kampioenswedstrijd volgende week tegen Tilburg 1 af te dwingen. Dat is een moment dat we als club wederom historie kunnen schrijven door promotie naar de Hoofdklasse. Laten we zorgen dat we deze eerst maar eens gaan winnen en dat zal niet vanzelf gaan en dus zou het super zijn als zoveel mogelijk supporters meegaan naar Tilburg. Veel teams spelen op een wat ongelukkig tijdstip, maar laten we het toch proberen!

Voor Valto B1 is het jaarschema iets aangepast, daar mistte een speelronde (14), deze is nu toegevoegd, dus even opletten daar!

Het jaarschema voor volgend jaar is bijna rond, we hopen die snel te publiceren, zodat voor iedereen duidelijk is wanneer de korfbalvrije momenten zijn en andere evenementen, zoals het jeugdkamp en trainingsweekend.

Ook de enquête is er weer uit. Deze wordt uitgestuurd naar alle oudere jeugd (die volgend jaar voor de A-junioren in aanmerking komt) en de senioren voor volgend seizoen. We zouden graag willen weten wat jullie volgend jaar willen doen, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij indeling en andere zaken. Ook vragen we jullie feedback over afgelopen seizoen. Uiteraard kan dit ook altijd bij jouw coördinator, maar ook dit is een moment. We horen het graag deze week!

Voor volgend seizoen zijn we ook weer op zoek naar een coach voor Valto 3. Tevens voor Valto 4 en 5, maar daarvoor willen we vooral binnen de vereniging zoeken. Ben je of ken je iemand die dit dolgraag zou willen doen, dan horen we graag van je! Zie voor de vacature, dit bericht op de website.

En nog een keer de mogelijkheid van Fit&Fun onder de aandacht brengen. Eén keer in de week sportief bezig zijn, met een stukje Fit en een stukje Fun. Zeg maar combifit. Of bootcamp. Of work hard, play hard. Noem het zoals je wilt. Wat het inhoudt? Iedere maandag van 19.30 tot 20.30 uur, onder begeleiding (onder andere AdFysio), eerst een half uur core stability oefeningen. Buikspieren. Rug. Benen. Billen. En een beetje conditie, want het gaat in hoog tempo. Daarna een half uur fun, spel, geen korfbal (althans bijna niet), maar van alles en nog wat. Als we maar bewegen, conditie opbouwen, strijd. Lijkt het je wat? Meld je dan aan! Voor spelende leden is het gratis, voor ieder ander nog geen 100 euro per seizoen. Aanmelden kan via fitfun@ckv-valto.nl.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.