Speelronde 13 – Kampioen of niet

Het is wat met de kampioenschappen. Valto 1 wint van de kampioen DeetosSnel, Valto 2 mist het kampioenschap doordat Oranje Wit haar laatste wedstrijd wint en bij de rest van de teams binnen onze club is het nog even geduld voor de kampioenschappen. In een aantal poules is het nog spannend, dus is er ook nog niets beslist.

Valto 3 zou dat woensdagavond kunnen doen, tegen concurrent Excelsior 3 in Delft. En voor Valto 4 wordt het in de laatste wedstrijd beslist, aanstaande zaterdag in en tegen Maassluis. Het zou leuk zijn als er veel publiek is om ze aan te moedigen!

Volgend seizoen
Het lijkt of we nog maar net in het nieuwe jaar zitten en toch denken we als TC al aan volgend seizoen. De enquête is eruit voor de senioren en oudere jeugdteams. Daarin vragen we onder andere hoe het huidige seizoen gaat, wat we als TC beter kunnen doen en hoe zij kijken naar volgend seizoen als speler, maar ook als trainer/coach. We gaan er weer voor om alle teams van trainers en coaches te voorzien, dus denk alvast na wat je zou willen en eventueel met wie je dat zou willen doen.

Oefenwedstrijden veld
Het duurt nog even, maar voor je het weet spelen we weer buiten op het veld. De eerste oefenwedstrijden staan al in het programma. Kijk er vast even naar, vooral omdat het in het Paasweekend is.

Trainersbijeenkomsten
De eerstvolgende avonden (19.00 uur) waarop deze bijeenkomsten gaan plaatsvinden zijn:

  1. Maandag 11 maart
  2. Maandag 6 mei
  3. Maandag 10 juni

Omdat we dit als Valto een belangrijk onderwerp vinden, gaan we ervanuit dat alle trainers van de F tot en met de A aanwezig zijn op deze avonden. We vragen jullie dan ook deze avonden nu al voor het hele jaar in jullie agenda te zetten zodat de kans klein is dat je verhinderd bent. Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.