Speelronde 7 – De laatste wedstrijden zijn gespeeld

Het wedstrijdprogramma is leeg, de eerstvolgende wedstrijden zijn de oefenwedstrijden van de selectie in augustus. Een hopelijk mooie zomer staat voor de deur en ik wil iedereen voor nu alvast een mooie vakantie toewensen.

Tot die tijd wordt er nog één week getraind in de nieuwe teams bij de jeugd en kunnen de leden die willen nog dóóór in de zomer op het veld. De appgroep die je daarvan op de hoogte houdt staat hieronder vermeld.

Het enige dat nog ontbrak was de indeling van de senioren. Deze staat inmiddels ook online en is hier te vinden. We hebben weer ons best gedaan om voor iedereen een mooi plekje te vinden, mocht je na het lezen van de introductie toch nog vragen hebben, laat het dan aan mij weten.

De tijden waarop de jeugd deze week nog traint zijn de volgende:

Dinsdag
17:30 uur – E & F-teams
18:30 uur – D-teams + B1-selectie
19:30 uur – A-teams

Donderdag
18:00 uur – C-teams
19:00 uur – B-teams
20:00 uur – A1 + vrije ruimte voor senioren

Kampioenenparade
fgelopen zaal zijn Valto F1 en C5 kampioen geworden. Op het veld waren dit Valto A4, C3, C4, D1, E2 en E4. Tijdens de einddag willen we deze kampioenen huldigen. Daarom nodigen we jullie uit voor aanstaande zaterdag om 13:30 uur bij Valto voor onze 🧡 kampioenenparade 🧡.

Laat aan je coach weten als je hierbij niet aanwezig kunt zijn.

En dóór … in de zomer
Iedere zomer zijn er best wat mensen die naar het veld komen om wat te schieten, hun conditie op pijl te houden, partijtje te spelen en voorheen hadden we ook nog wel eens een hardloopgroepje. Ook dit jaar willen daar weer iets mee doen. En het mooie is, je kunt je daarvoor aanmelden! Wil je centraal op de hoogte gehouden worden wanneer het veld open is en wanneer er iets wordt georganiseerd, wordt dan lid van de Whatsappgroep via deze link: https://chat.whatsapp.com/BqJkJORasH2720g8NzYgBd. Hoe meer leden, hoe meer vreugd.

Ik zoek hier ook nog één of twee mensen voor die dit willen meehelpen vorm te geven en in te vullen. Lijkt je dat leuk om te doen, dan mag je dat bij mij melden.

Schoolkorfbal
Op woensdag 29 mei was er bij Valto weer het jaarlijkse Priva Schoolkorfbaltoernooi. Een verslag van deze dag kun je hier lezen. Wil je naar aanleiding van het toernooi eens proberen hoe een training gaat, neem dan contact op met één van de coördinatoren. Ken je iemand die mee heeft gedaan en het leuk zou vinden om eens mee te trainen? Neem diegene dan mee naar jouw training en laat het vooral je trainer even weten.

Kangoeroes en meetrainen
Afgelopen zaterdag was er de derde training voor de kinderen die na de AdFysio Giga Kangoeroedag wel eens willen weten hoe het op een echte Kangoeroetraining is. Deze was goed bezet en ik heb wederom veel kinderen leuk bezig gezien!

Vond je het nu zo leuk dat je dit volgend seizoen wil blijven doen, meld je dan bij Lysanne (06-11741266) of meld je direct aan via https://ckv-valto.nl/lid-worden.

Volgend seizoen
Als TC zoeken we nog twee mensen. Eén iemand voor in de TC, een coördinator senioren breedtesport (Valto 6, 7 en 8) en één iemand die de werving op zich kan nemen. Wat dat precies inhoudt kunnen we bespreken, maar in de basis gaat het om de afstemming tussen de huidige activiteiten die al georganiseerd worden, de opvolging daarvan en het bedenken van nieuwe activiteiten die zorgen voor voldoende aanwas in het algemeen en extra aandacht voor specifieke groepen (qua leeftijd of geslacht bijvoorbeeld).

Daarnaast zoeken we altijd trainers, coaches, teamouders en scheidsrechters. Lijkt het je leuk om hier iets in te doen of heb je de vraag om trainer of coach te worden nog niet van Thom gehad, laat het dan aan me weten!

Het nieuwe jaarschema staat inmiddels al een tijdje online. Er zijn nog wel een aantal onbekendheden, maar het grootste deel staat erin. Kijk er alvast naar, mocht je je vakantie willen boeken of een weekendje weg.

Ook de indelingen voor de jeugd staan online, daarbij staan ook de trainingstijden voor de laatste twee weken en de trainers/coaches. En dus nu ook de indelingen voor de senioren.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.