Speelronde 8 zaal, de laatste heenwedstrijden zijn gespeeld

Na deze speelronde (8) zit officieel de helft van het seizoen er op, als het goed is hebben de teams met 8 ploegen in de poule nu alle tegenstanders één keer gehad en kunnen we ons opmaken voor de returns.

De selectie heeft er een lastig weekend op zitten, wel tweemaal winst en dus 4 punten mee uit Rhoon, maar gemakkelijk ging het in beide wedstrijden niet. Valto 2 blijft hierdoor de aansluiting houden met de bovenste plaatsen en Valto 1 is nog altijd ongeslagen dit hele seizoen. Volhouden dus!

Verder zijn we als TC bezig met de trainers/coaches voor volgend seizoen. Dat is aan de vroege kant, maar we willen graag snel in kaart hebben wie wat zou willen doen en weten of we voldoende mensen hebben. We hopen daarmee ruim voor het einde van het seizoen rond te zijn en ieder team van trainers en coaches te voorzien. Wil je in het nieuwe seizoen daar als ouder/verzorger ook een rol in spelen? Laat het dan weten. We kunnen voldoende ondersteuning bieden als het gaat om training geven of coachen.

Wil je je als speler verder ontwikkelen, laat het dan weten aan ons. Heb je KT2 en wil je KT3 doen, we horen het graag. Wil je met KT2 starten, ook dan vinden we het leuk om te horen. Dit kan ook (graag zelfs) in groepjes, bijvoorbeeld met andere spelers uit je team, of iemand waarmee je nu al trainen geeft. We begeleiden jullie er bij tijdens de cursus en daarna heb je weer meer bagage om vol vertrouwen voor de groep te staan.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.