Wanneer de seinen op groen gaan

Afgelopen weekend was het wederom een drukte in de sporthal, helaas nog niet in de kantine en op de tribunes, maar wel op de velden. In onderlinge duels en mixwedstrijden werden er diverse partijtjes afgewerkt en was het goed om te zien dat velen het korfballen weer oppakken. En dat moet ook wel zou je bijna zeggen, met de corona-berichtgeving die dit weekend steeds sterker werd, in opmars naar de persconferentie van aankomende dinsdag.

Daar wordt al dan niet besloten dat wedstrijden met andere clubs weer mogelijk zijn en dat kan ook inhouden dat de competitie weer van start gaat. Of dat meteen al zal zijn of een week of misschien twee weken later, is nog even afwachten. Wij als TC en ook de korfbalbond houden er steeds meer rekening mee en verwacht wordt dat we snel weer mogen.

Zorg dat ook jij voorbereidt bent! Het kan zomaar zijn dat de competitie voor breedtesport vanaf zaterdag aanstaande weer doorgaat, inclusief het spelen, coachen, rijden, CTB-check en filmen. En ook voor de wedstrijdsport kan het zomaar het laatste oefenweekend zijn, voordat de alternatieve competitie doorgaat. Zorg dus dat je er bij bent!

We hebben verschillende mogelijke scenario’s en binnen de TC zijn daarvoor de voorbereidingen gestart. Uiteraard kijken we naar het KNKV, maar ook zullen we goed moeten kijken naar de quarantaine-gevallen en nog altijd op moeten passen met wanneer we wel en niet komen trainen/spelen.

Het trainingsschema blijft gewoon van kracht, zoals we dat afgelopen week ook hebben gehad. Wat er zaterdag precies gaat gebeuren, dat horen jullie dinsdag of woensdag. We zullen zo snel mogelijk laten weten wat de bedoeling is voor welk team.

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.