De geluiden vanuit het OMT zijn positief

Buiten het feit dat er momenteel geen houden aan meer is m.b.t positief geteste personen, lijkt er licht aan het einde van de tunnel te komen. Wellicht gaan we deze week te horen krijgen dat we weer mogen korfballen zonder teveel regels en dat de competities wederom gaan starten binnenkort . Dat is natuurlijk heel fijn en snakken we allen naar.

Als je zoveel leed om je heen ziet, ga je anders als persoon relativeren. Als voorbeeld kun je zeggen de mededelingen van vanmorgen in de kerk, waarin een aantal van 5 gemeenteleden werden genoemd die herdacht werden omdat ze veel te vroeg zijn overleden. Allen veel te jong overleden helaas. Zoveel mensen emotioneel geraakt, dat doet wat met je als mens. Heel verdrietig voor alle betrokken families en vrienden van de personen die zijn ontvallen. Van dichtbij proberen we met het stream/beamteam van de PKN de diensten goed over te brengen naar de huiskamers.

Daarna gaan wij als medewerkers vaak weer door met onze werkzaamheden. Heel herkenbaar want we leven natuurlijk in een snelle cultuur. Dan wil en snak je wel naar positieve berichten. Laten we dus hopen dat we deze week verlossende berichten gaan krijgen mbt de binnensporten. En dat we elkaar weer treffen langs de velden in de sporthal. Voor nu een ieder die zit te leren voor een toets veel succes en diegene die morgen weer aan het werk of naar school gaan ook idem. Deze week starten we ook de potgrondactie weer op en gaan we bedenken hoe dit wederom tot een groot succes te maken. Binnenkort meer nieuws te lezen in de Bijblijver en op de socials. Blijf ons dus volgen.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.