Tim Krapels wint NK 1 tegen 1 (junioren)

Afgelopen zondag was het weer zo ver…. NK 1 tegen 1 bij ONDO in ‘s-Gravenzande!

Het is een toernooi met de beste spelers uit de korfbal league en bekende clubs! Zoals altijd is het NK 1 tegen 1 speciaal, maar nu nog een beetje meer! Want van VALTO deden namelijk 2 spelers mee..

Bij de senioren: Thom Voskamp
Bij de junioren: Tim Krapels

Valto was weer goed vertegenwoordigd met veel publiek. Heel gaaf was het ook bij de opkomst van Thom dat het hele ONDO veld oranje kleurde (met de Valto fakkels).

Thom kwam netjes de poule door maar sneuvelde in de kwartfinale maar Tim (die vorig jaar in de kwartfinale sneuvelde) had dit jaar andere plannen.

In een spannend toernooi liet hij zien dat hard werken en soms een beetje geluk ervoor kunnen zorgen dat je gewoon de titel grijpt. Begrijp overigens niet dat de speaker ons standaard de underdog noemt: volgens mij hebben we al 4 titels daar weggesleept (Thom, neef Koert 2x) en nu Tim.

Fantastische prestatie. Als club zijn we weer supertrots.

Met op zaterdag een mix team van Valto die er ook met de prijs vandoor ging. Grappig dat ook een handbalster Quinty en voetballer Tom meededen. Zie foto.

Supporter Peter

P.S. Ook ons streamteam was weer actief. Ook jullie bedankt. Ik was er blij mee; kon ik thuis alles ook¡ nog perfect volgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.