Uitstel ‘Festival van de Liefde’

Beste Valto leden, vrienden en supporters,

Zoals jullie weten zijn we druk bezig geweest met het programma ‘Festival van de Liefde’ waarvoor we bij Valto een prachtige reportage hebben mogen draaien.

Tussentijds is, zoals dat gaat, de eerste aflevering aangeleverd en beoordeeld door de eindverantwoordelijke netmanager (NPO). Daaruit kwam, naast ontzettend veel lof en enthousiasme, ook het verzoek de overige afleveringen de fijne zomerse uitstraling te geven die de eerste aflevering kenmerkt.

Concreet gezien betekent dit, dat er is besloten de aankomende herfst en winter-opnames (in het geval van De Lier, de Festivalopnames van 30 en 31 oktober) te cancelen, en hoogstwaarschijnlijk volgend jaar plaats te laten vinden. Voor ons best even een teleurstelling, maar ook een ontwikkeling die ons als makers de kans biedt het programma nóg beter te maken.

Onze dank naar jullie voor jullie deelname is onveranderd. Heel graag nemen wij ergens vroeg in het volgend jaar, als we de meer info hebben of een uitzenddatum weten, weer contact met Valto op. Wanneer dat zal zijn, is helaas nog niet precies duidelijk.

Voor nu willen we jullie onwijs bedanken voor alle leuke gesprekken en het enthousiasme op de draaidag. Wij zijn allemaal een beetje Valto fan geworden.

Hartelijke groet namens Edson, Anita en het hele team van Festival van de Liefde,

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.