Update Sportplaatjes actie!

Onlangs zijn jullie allen uitgenodigd om op de foto te komen in de Villa voor het sportplaatjes album. We hebben veel foto’s kunnen maken en zijn blij met het overweldigende enthousiasme. We zijn er natuurlijk nog niet, dus daarom dit bericht.

Nog niet op de foto geweest? 

Ben je nog niet op de foto geweest, of kun je niet op het ingeplande tijdstip? Kom dan aanstaande maandag 21 augustus tussen 18:00 en 20:00 naar de villa, dan maken wij alsnog een foto. Op dit moment zijn ook de scheidsrechters en de Fit & Fun welkom.

Wanneer worden die teamfoto’s nou gemaakt?

We krijgen veel vragen over wanneer de teamfoto’s worden gemaakt. Omdat dit andere camera-instellingen vereist, wordt dit niet tegelijkertijd met de individuele foto’s gedaan. De teamfoto’s worden op 2 september genomen, voor de wedstrijd. Een planning hiervan wordt nog gemaakt.

Hoe worden de foto’s genomen?

De volgende richtlijnen zijn opgesteld voor de foto’s:

  • We leggen de teamshirtjes klaar om aan te trekken voor de foto;
  • Het liefst geen shirts onder de sportshirts;
  • Zorg ervoor dat je haren netjes gekamd zijn;
  • Poseer met rechtop met de handen op je rug;
  • Als je als coach of begeleider op de foto gaat, trek dan een Valto trainingsjasje aan.
  • Als je als scheidsrechter op de foto gaat, trek dan een bondsscheidsrechtershirt aan.

Het verzoek is om na de foto de shirtjes weer terug te doen in de juiste tas en netjes op te vouwen. We hopen dat er per team een aanvoerder/coach/begeleider/ouder is die hier op kan letten. Graag de tas dan ook laten staan zodat eventuele inhaalfoto’s het juiste shirtje gebruikt kan worden.

Waar worden de foto’s nog meer voor gebruikt?

De foto’s zullen niet alleen gebruikt worden voor de sportplaatjes, maar zullen ook voor een aantal andere doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen we de foto’s van de A- en senioren-selectie gebruiken voor de livestream, zodat deze er nog professioneler uit ziet. Onze nieuwe leden hebben gelijk een mooie foto voor op Sportlinked en ook het bestuur zal een mooie foto krijgen voor op de website. 

Volledigheidshalve moeten we jullie er op attent maken dat deze actie een commerciële actie is van supermarktketen Jumbo. Wanneer je niet wenst mee te doen, mag dat natuurlijk en zal dat door iedereen gerespecteerd worden. Voorafgaand aan het maken van de foto zal je hier nogmaals op gewezen worden. Wanneer je de foto hebt laten maken nemen we aan dat je ingestemd hebt met het gebruik van je foto ten behoeve van deze actie. Indien nodig maken we van het team 2 foto’s, 1 voor het commerciële plaatjesboek en 1 voor in de gang van de Villa.

Vriendelijke groeten,
Ramona, Aileen en Michiel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.