Valto organiseert Oranjesporten in de meivakantie!

In de meivakantie staan er een aantal leuke activiteiten op het programma bij korfbalvereniging Valto in De Lier, voor zowel leden als niet-leden.

Op vrijdag 7 mei organiseert Valto de AdFysio Giga Kangoeroedag! Tussen 12.45 uur en 15.00 uur zijn alle kinderen van de groepen 0 t/m 4 van de Lierse basisscholen welkom voor een supergave spelletjesmiddag. Meer informatie lees je via gigakangoeroedag.nl.

Diezelfde middag, vrijdag 7 mei, kunnen ook alle jongens van de groepen 5 t/m8 van de basisschool hun energie op het Valto-veld kwijt in een stoere clinic. Op een gave manier kennismaken met korfbal? Lees dan zeker verder op ckv-valto.nl/clinic.

Zaterdag 8 mei staat helemaal in het teken van onze jeugdleden. Mark Tissink, trainer/coach van Valto 1, zal samen met een aantal spelers uit de selectie een gave clinic verzorgen. Hierbij komen verschillende onderdelen aan bod. Wil je meedoen? Kijk op welk tijdstip jouw team verwacht wordt en meld je aan via ckv-valto.nl/evenementen/clinics-voor-de-jeugd.

Op beide dagen zal er, naast genoemde activiteiten, voor iedereen een stormbaancompetitie zijn. Kom jij het snelste van de ene naar de andere kant van de stormbaan? Daag je vrienden en vriendinnen uit!

Vanuit de landelijke overheid wordt sporten en bewegen voor de jeugd gestimuleerd. In navolging hierop vraagt Gemeente Westland Westlandse verenigingen om in de meivakantie activiteiten te organiseren voor leden van de eigen club maar ook voor kinderen die geen lid zijn van onze vereniging. Wij benadrukken dan ook dat op vrijdag 7 mei niet-leden van harte welkom zijn! Uiteraard volgen wij beide dagen de Corona-maatregelen.

Valto werkt hierbij samen met het Oranjecomité De Lier. Zij verzorgen onder andere ook de fietstocht, het schoolvoetbaltoernooi, de superbingo en de pubquiz. Kijk voor meer informatie op ocdelier.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.