Vitesse 2 – VALTO 2

Sponsor: Martin Stolze

Afgelopen zaterdag speelden we tegen Vitesse uit Barendrecht, een bekende ploeg voor het eerste maar met het 2e hadden we nog niet tegen hen gespeeld. Gelukkig gaat het weer beter met de blessures bij de mannen en dus startte Niels, Niels en Thom weer in de basis. In een heerlijk zonnetje met af en toe een beetje wind begonnen we de wedstrijd. We speelden in ons witte shirt, want Vitesse was ook oranje. Na een paar minuten was het 2-0 en moesten we proberen dit weer recht te trekken. Dit lukte en we kwamen gelijk op 3-3. Daarna werden er helaas door Valto veel plaatsfouten en verkeerde keuzes in de verdediging gemaakt en hebben we te weinig strijdlust getoond in de weg stuiterende ballen. Hierdoor gingen we met een achterstand van 8-5 de rust in.

In de rust hebben we een peptalk gehad, dat we meer als een team moesten spelen en niet als individuen. Werken voor elkaar, elkaar helpen en ervoor gaan! Dit heeft bij velen geholpen, de passing ging beter en we speelden mooie aanvallen. Via 2 schoten van Thom kwamen we weer een beetje terug, 10-8. Twee wissels aan de kant van Valto: Ruben kwam erin voor Niels K. en Lotte voor Nikki. Na schoten van Thom en Laura kwamen we op een 13-10 terecht. We speelden betere aanvallen, maar we hadden een beetje pech met de afronding. De tegenstander had hier niet veel moeite mee en zette de 16-11 op het scorebord. Uiteindelijk kwam Rob er nog in voor Niels vd L. maar dit mocht niet meer baten… Einduitslag: 17-12. Publiek weer bedankt dat jullie er waren!

A.s. zaterdag spelen we tegen Pernix uit Leiden dat op een 2e plaats staat met 6 punten. We gaan er weer vol voor en hopen weer op veel aanmoediging lang de lijn!

Doelpuntenmakers: Thom 7x, Laura 2x, Niels K., Ruben en Lisanne 1x