Mark Tissink en Valto verlengen samenwerking

Hoofdtrainer Mark Tissink is ook volgend seizoen trainer/coach van de selectie van de Lierse korfbalvereniging Valto. Beide partijen zijn erg tevreden over de samenwerking tot nu toe en zien voor komend seizoen meer dan voldoende perspectief om met elkaar door te gaan. De samenwerking die beide partijen vorig jaar zijn aangegaan, wordt voor minimaal een jaar verlengd.

De 36-jarige Tissink is in het dagelijks leven als verenigingsadviseur werkzaam bij het KNKV en daarmee speelt korfbal een prominente rol in zijn leven. Hij startte zijn carrière als trainer/coach bij KOAG en stond voor zijn komst naar Valto aan het roer bij Fortuna/Delta Logistiek 2. Als speler is hij ook bij deze twee clubs actief geweest.

Mark Tissink: “Vanaf het eerste moment is de samenwerking met de spelersgroep bijzonder goed. We hebben een duidelijke lijn ingezet, die helaas abrupt werd onderbroken. Met veel enthousiasme kijk ik alweer uit naar volgend seizoen om de ingezette lijn een goed vervolg te gaan geven. Daarnaast heb ik nog maar weinig van de Westlandse gezelligheid kunnen genieten, dus dat moet er ook maar van gaan komen volgend jaar.”.

“Het gevoel dat we met Mark de juiste trainer hebben gevonden voor de fase waarin Valto nu zit, werd gedurende het seizoen alleen maar bevestigd. Er is een duidelijke klik tussen de spelersgroep en de trainer en het plan dat erachter ligt is goed. Door de coronamaatregelen die nog altijd van kracht zijn, is het hopen dat we in de resterende maanden van het seizoen nog verder kunnen bouwen aan dit plan”, aldus bestuurslid Technische Zaken Jan Jaap Elenbaas

Met de trainer/coach van Valto 2, Ronald Tuntelder, wordt de samenwerking niet voortgezet. Voor het tweede team is de club op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Geïnteresseerden kunnen reageren op de vacature die inmiddels is uitgegaan.

CKV Valto is een ambitieuze korfbalvereniging uit De Lier met meer dan 400 leden. Valto 1 komt zowel op het veld als in de zaal uit in de overgangsklasse. Dit is mede mogelijk door de brede selectie waar zij uit kan putten en de jeugd die een goede jeugdopleiding ontvangt.

Foto: Mieke van Leeuwen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.