WOS: Valto pakt tegen sterk HKC eerste punt

Valto pakt tegen sterk HKC eerste punt

De korfballers van Valto hebben na de nipte nederlaag tegen KCC, in de tweede wedstrijd van dit veldseizoen een punt gepakt. Tegen HKC werd het 21-21.

Zowel KCC als HKC komt in de zaalcompetitie uit in de Korfbal League. Valto mocht aan het begin van dit seizoen dus direct aan de bak en doet dat vooralsnog niet onverdienstelijk. Tegen KCC konden de Lierenaren met name in de eerste helft goed meekomen, tegen HKC was Valto met name in de eerste helft gewoon beter. Dat blijkt ook uit de ruststand van 15-9. Na rust kwamen de gasten uit Hardinxveld-Giessendam steeds een stukje terug. Tot in de laatste minuut stond Valto nog op een nipte voorsprong, maar in de slotseconden werd het dan toch 21-21.

Lees het hele artikel op wos.nl

HKC deelt na inhaalrace de punten met Valto

Na de winst in het openingsduel tegen Die Haghe heeft HKC in speelronde 2 de punten moeten delen met Valto. Lang speelde HKC in De Lier een verloren wedstrijd maar op karakter vocht HKC zich terug in het duel en sleepte uiteindelijk nog een gelijkspel uit het vuur. Door het verrassende verlies van KCC/CK Kozijnen tegen Die Haghe bezet HKC met 3 winstpunten voorlopig de koppositie in de poule.