Bomvol

Het was een drukke week, een van de drukste eerste weken van het jaar die ik gekend heb. Kortom, lekker van start, met een bomvolle agenda. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad en dat met de eerste trainingen en de eerste wedstrijden van 2018 de meeste oliebollen zijn verteerd. Ik heb in ieder geval een leuke theatervoorstelling in de Villa gezien, evenals een paar gave clinics van Korfbalstars. Zo te horen waren die erg leuk.

Voor een aantal leden was het even schakelen, niet alleen omdat de vakantie weer voorbij is, maar ook omdat ze ineens in een andere hal moesten spelen, of zelfs hun wedstrijd afgelast zagen worden. Heel vervelend, maar goed om te zien dat we met veel mensen snel kunnen overleggen en beslissen, zodat er toch nog wedstrijden door konden gaan. Dank voor jullie flexibiliteit en oplossingsgerichte meedenken.
 
Misschien was dat ook wel de reden dat hal 2, onze oude vertrouwde hal van weleer zo ontzettend vol stond. Bomvol. Geen ideale kijklijnen, wel direct gezellig door het verlaagde plafond en de knusse tribunes. Het was mooi om de selectie daar de volle winst te zien behalen en dus toch weer een succesje in deze tweede arena. Zonder spandoek, maar ook zonder handdoek.
 
En wie dacht dat de agenda wat leger zou zijn de week er op, die heeft het mis. Dinsdag staat de volgende ronde van de Zuid-Holland Korfbal Cup op het programma, een bestuursvergadering, Fit & Fun en natuurlijk de trainingen, zodat we er zaterdag allemaal weer staan. Dit keer uit of in de Hoekstee waar we onze jaarlijkse ‘thuiswedstrijden’ een keertje uit spelen. Dus vergis je niet als je Valto B1, A1, 2 en 1 wilt komen aanmoedigen. Hoek van Holland is the place to be!
 
Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas
 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.