Dienstmededelingen

In tijden van vakantie, weinig actie. Dat wil zeggen … nog wel wat op de velden, maar een afgeslankt programma. Met wisselen resultaat. Net als het weer. De herfstvakantie doet zijn naam eer aan. Ook dit jaar weer een prachtige herfstzon, afgewisseld met wind en regen. Welkom de het laatste deel van het jaar, tijd om de zaal op te zoeken!

In tijden van weinig actie, is er tijd voor wat dienstmededelingen. Zoals het stukje borg. Tijdens de Algemene Ledenvergadering is de nieuwe kledinglijn officieel gepresenteerd, met alle cijfers die er bij horen. Verschrikkelijk gaaf dat de club er over een paar weken er geheel in het nieuw bij loopt. En om het mooi te houden, hebben we besloten een borg in te voeren. De laatste jaren merkten we dat het inleveren niet altijd vanzelf ging, er kleding kwijt raakte of kapot ging. Slijtage kan natuurlijk gebeuren, maar laten we verder vooral voorzichtig met de kleding omgaan. Vandaar de borg. Binnenkort hoor je de precieze bedragen en voorwaarden.

Iets verder vooruit kijkend, over een krappe maand, staat er weer een oergezellig feest in de agenda. Het Valto Feest op 24 november. Voor jongvolwassenen en iets ouder, dé plek om de feesten. Met band en DJ, met een hapje en een drankje, de hele avond lang. Wil je hier bij zijn? Koop dan snel een kaartje, want ze gaan hard. Het zou zonde zijn als je dit mist! Ben je jonger dan 18, dan zal je nog even geduld moeten hebben. Hoewel, helpen kan wel. Vanaf 16 jaar kun je er toch een beetje bij zijn, achter de bar bijvoorbeeld. Heb je mooi uitzicht op het podium. Meld je aan bij GJ.

Ben je jonger dan 16? Geen nood, voor jou en alle jeugd van Valto is er het Melior Jeugdweekend. Het is nog even iets langer wachten, maar zeker de moeite waard! Het jaarlijkse op-en-top verzorgde festijn is dit seizoen in mei en niet in juni. Let dus even op met het boeken van een vakantie of weekendje weg. Binnenkort wordt het thema bekend en zijn de tickets te koop. Blok 3 tot en met 5 mei dus snel in je agenda!

Tenslotte volgt er binnenkort nog een bericht over het overig lidmaatschap. Facturen zijn nog niet uitgestuurd en dat heeft een reden, daarover lees je dus later meer. En we gaan je vragen om onder andere de teamfoto’s te gebruiken op de website en onze social media kanalen. Ook dat lees je snel. Fijne week!

– EINDE DIENSTMEDEDELING –

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.