Een mooie start van het zaal seizoen!

Een week vol korfbal met iedere dag een wedstrijd van de Haagse Korfbal dagen. Geweldig om de spanning van de diverse wedstrijden te zien. Natuurlijk zijn het oefenwedstrijden maar ook die wil je natuurlijk winnen. En dan sta je als A1 zijnde toch maar in de finale. Vrijdag en zaterdag waren de finale dagen georganiseerd bij HKV. Als Valto hebben wij wederom de streaming van de diverse finales geregeld. Zo hebben we van dichtbij dus alle finales kunnen zien.Helaas verloor onze A1 de finale tegen het zeer sterke Die Haghe A1. Afgelopen zaterdag konden wij tijdens All-Day Valto genieten van de snack groenten die mogelijk gemaakt werden door onze partner Rijkzwaan. In de middag mocht ik de coach zijn van onze B4 die een goeie wedstrijd speelden tegen Maassluis B2. Uiteindelijk was Maassluis wel het betere team, maar heeft ook de B4 een aantal mooie doelpunten gemaakt. Na deze wedstrijd vlug door naar HKV om de laatste 2 wedstrijden mee te maken van Haagse korfbal dagen. de G finale was wederom weer een feest en hier trok de combinatie Refleks/Dijkvogels aan het langste eind. Zij wonnen deze finale met 2-1 van Sporting Trigon. Toen was het tijd om de finale te streamen van KVS-Meervogels. Meervogels schoot uit de startblokken en kwam een paar punten los van de tegenstander, maar gaandeweg de wedstrijd nam KVS de regie over en t/m een minuut of 10 voor het einde was het totaal niet spannend. Maar uiteindelijk kwam Meervogels terug in de wedstrijd en in de zoomer van het einde van deze wedstrijd maakte Meervogels de gelijkmaker. Wat een sensatie was dit, een verlenging volgde met als inzet de Golden Goal. Deze viel na slechts een halve minuut al binnen voor KVS waarmee zij kampioen werden met 23-22. Een mooi slot van een mooi toernooi. Laat de zaal competitie maar beginnen!!. Allen weer succes aankomende week wellicht tot ziens in de sporthal aankomende week.