Fijn weekend!

Het weekend. Een stel mooie dagen. Na een week werken of school, kun je deze twee dagen meestal doen wat je leuk vindt. Tijd voor hobby’s, tijd voor sport, tijd voor samen, tijd voor anderen. Even uit die dagelijkse drukte, even ontspanning. Bijna ieder weekend is de zaterdag bij Valto gevuld met wedstrijden. Maar er zijn ook weekenden gevuld met korfbal, of beter gezegd: gevuld met Valto, zonder eigen wedstrijden.

In de maanden april en mei zijn er diverse mogelijkheden om hier aan mee te doen. Te beginnen het eerste weekend van april, trainingsweekend, ook wel junioren- en seniorenkamp genoemd. Trainen wordt er wel gedaan overigens, maar dan geregeld door de organisatie en dat zijn diverse sportactiviteiten. Deze worden afgewisseld met gezellige momenten, lekker eten en super feestavonden. Het thema is dit jaar Wild Wild West en het belooft weer een uitermate fijn weekend te worden. Ik heb er nu al zin in. Aanmelden kan nog steeds, maar wees er snel bij. Tickets nog altijd in de webshop te verkrijgen.

Een week later gaan we weer naar de korfbalfinale in Ziggo Dome. Met 100 Valto-ers gaan we weer bekijken wie er Nederlands Kampioen wordt in de apotheose van de Korfbal League. Kanshebbers voor de titel zijn de vier play-off ploegen die aan het einde van de reguliere competitie bovenaan staan. Momenteel zijn dat TOP/Solar Compleet, PKC/SWK Groep, LDODK/Rinsma Modeplein en Fortuna/Delta Logistiek. De finale in het tweede weekend is ook een voorproefje op het door ons georganiseerde NK veldkorfbal in juni. En vooraf aan de finales (want ook de juniorenfinale vindt plaats op die dag), is er de huldiging van de kampioenen in de kampioenenparade. Een dag dus waar je bij moet zijn! Tickets voor de toegang en eventueel in combinatie met de bus er naar toe zijn nu verkrijgbaar in de webshop.

Tenslotte is het een kleine maand verder, in het eerste weekend van mei, tijd voor het Melior Jeugdweekend. Een niet te missen kamp voor de jeugd, waarin zij gaan kijken hoe het vroeger was door het thema ’Terug in de tijd’. Wees er op tijd bij, want de beschikbare plaatsen (tickets in de webshop) gaan hard en voor je het weet is het zover. Dit jaar en ook volgend jaar overigens, is het dus in mei en niet eind juni. Dit alles door het NK en de beschikbaarheid van het kamphuis. Hoe dan ook, Denise, Frank, Mark, Aileen en alle andere leiding gaan er weer een feestje van maken dat nog tot in lengte van dagen herinnerd zal worden als één van de leukste weekenden ooit!

Zo zie je maar weer, een weekend is meer dan korfbalwedstrijden en Valto is meer dan korfbal. Geniet er van, want voor je het weet, is het weer maandag!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.